automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kööginurk!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Peale pikka garaazis aelemist tuleb v2hemalt minul alati hirmus s88gi isu. Millised olex siis parimad ja huvitavamad toidud mida teha. V6ix ju olla lihtne ja odavWink

Ise proovinud igasuguseid oa konserve praetud kartuli ning hakklihaga segades. Tuleb p2he ka et kullakallis naene 6petas mulle kuidas teha supperh2id makaroone:

Potti vesi puljongikuubikuga keema
Makaroonid vette ning pehmex keeta
Samal ajal 2 v6i 3 muna sammuti 2ra keeta, kuid nii, et munakollane j22b natuke vedelax (tunde j2rgi siisWink )
Munad \"tibutoidux\"Toungue ja peale makaronide kurnamist nendega segamini.
juurde siis kes mida soovib.. kas viinerit v6i midagi ning S88MA!!!

Lisage aga oma retsepte!



Chober, k6ht tyhi!!!
Niisiis....Parim söök on Kartulid ja frikadellikaste minu jaoks. Juurde on hea klaas keefiri ja mõni värske roheline salt. Nt värskekurgisalat.
alati aitab hädast välja nn \"ühikamenüü\":
Tuleb võtta seda mida on, panna millessegi mis on puhas ja praadida/kuumutada.

Umbes sinnakanti:
keeta kartuleid (väiksema tükina)/makarone/tatart/riisi/tangu (ühesõnaga mida parasjagu leidub või meeldib edaspidi: MPL)
pannile konservi/hakkliha/vorsti/lihatükke/kanaliha (MPL), pärast pannile juurde sibulat küüslauku, soola, maitseaineid (MPL), pruunistada mitte kuivaks-kõvaks praadida ja siis keenud värgile juurde, segada, kergelt praadima podisema lasta (kartulid kergelt pudruseks) ja olemas.

Hea söögi retsepti tunned ära, kui see algab sõnadega:
\"tuleb võtta SUUR POTT\" (Winnie Puhh)
Ei nuh mida rohkem seda uhkem muidugi. Naissoost olendid (ToungueRolleyes) ikka seletavad ju, et mehed teevad imeh2sti saya, aga siis on ka kylmkapp tuhi.. k6ik mis k2tte satub l2heb potti/pannileWink
Lemmikloom on siga. Eriti kui ta äsja ahjust tulnud.
Kõikseparem suupiste (grillitud-praetud sealiha)+rukkileib+õlu
Võimaluse korral ohtralt sinepit ka Smile
...ja võimalikult värske sigaliha!Igatsugu sügavkülmamenetlused rikuvad maitseomadusi.Siinkohal ongi pizike eelis maaelul,vähemalt 2x aastas saab seda endale lubada.Big GrinKa muus osas on IIIFFFAR-il tuline õigus,lisaksin juurde veel redised,hiina kapsa ja palju punast sibulat(Red Baron)Krt,Pavlovi refleksid...
Teemasse naasta,siis makaronid lihaga-suht kiire ja täidab küll.
P.S.Kas on kellelgi üle konservikarpe?250-350g.Kodusiga ise karpi aetud-kiireim lahendus lihahimule!Toungue

Tuleb osta 2x2.50.- eegused nuudliroad need ühte potti keema pista 2 minutiks juurde lisada kartulimaitseainet ja natuke õli ning kui valmis siis koos selle leemega(poti tuleb seda nii palju panna ,et taldrikusse ära mahuks) ära süüa, nagu hiina restoran.

Kui ühel toredal päeval nuudlitest villand saab siis väikesed praekartulid ja peekoni tükid segamini igasuguste maitseainetega.(kindlasti kartulimaitseaine see sobib igale poole)

Veel on väga maitsev ja kiire teha omletiSmile naq ika piima, muna, soola pannile aga siis ise valida kas riivida juustu sinna sisse või panna vorsti koos läheb läilaks ja mina pooldan juustu tavaliselt. Kindlasti manustada koos ketchupida!(Felix)
Garaazi tuleks kaasa võtta võileivagrill,leib või sai,juustu siis ei pea garaazist välja ilmuma mitu päeva, ning saab rahulikult aretada oma asju.
IIIFFFAR Kirjutas:Lemmikloom on siga. Eriti kui ta äsja ahjust tulnud.
Kõikseparem suupiste (grillitud-praetud sealiha)+rukkileib+õlu
Võimaluse korral ohtralt sinepit ka Smile


99% ühinen,
aga
õlu on küll hea asi allameetrimeestel demonstratiivselt tarbides meheseisust tõestada

või siis jutujätkuks ja peasumisemapanemiseks tarbida

aga hüva toidu kõrvale mina küll pärmseente sita ja laipade tarbimist ette ei kujuta

sellisel juhul vabandan ja võtan sõnad tagasi, kui mõtlesid õlle all meistrite eripruuli,
mitte kaubandusvõrgus saadaolevat ärakihvtitatud läga.

harley

kui midagi mõistlikku süüa ei leidu siis tuleb improviseerida:
praekartul, muna peale laiali, juustu ka kui juhtub olema, vorsti tükeldatud ja kõike muud mida leida võib... see kõik ära praadida, peale ketzup, majonees, salat. kõrvale leib, piim. selle kõik sisse väänad siis hea olla Smile
toidu kõrvale õlut ei joo...tundub vastik.

õlut muidugi igalpool mujal joon Big Grin (v.arvatud masina roolis)
nu 6lle joomisest toidu k6rvale, siis oleneb mida millegagi jood. hele 6lu yhe asjaga ja tume teisega.Wink
Pole küll kiire toit, kuid see-eest superhea nii kuumalt kui külmalt:

Sega ahjuvormis kokku pehmeks keedetud kartulikuubikud, kergelt praetud šampinjonid ja peekon (soovi korral sibulat ka). Kalla peale muna-piima-kodujuustusegu ning puista kõige krooniks riivitud juustu. Küpseta ahjus kuldpruuniks.

Jook omal valikul Wink
Ava Turistieine konserv,pliidil kuumaks ajada,siis parajasse kaussi ,lisada ohtralt leivatükke,läbi segada korralikult :kõhutäis karanteeritud(kui väheks jääb ,suurenda kogust)
Siis kui mõni seltseimees ka garaažis ja tööpäev lõpule jõudmas piisab mõlemale poolesest lauakast ja kurgipurgistBig Grin
Kuumad juustu(rukki)võileivad pizzamaitseainega ja pärast tomatit või paprikat peale on kiire ja toimiv! (eriti kui lihasööja poleSmile
Garaazist korraks toas käies söön mina \"SELGA\" küpsist ja joon kilekotist piima peale, õuna võtan õliste kätega garaazi kaasa. Sellise menüüga saab hakkama alla minuti, oluline on ju ruttu garaazi tagasi jõuda. Samas ei tohi ka naisperele vahele jääda.