RE: Reval-Goldenbeck-Ölbäck Oldtimers Winterrally 2008 -
BlackMamba - 01-03-2008
No jaaa... sai see ralli ikkagi finiðini sõidetud, kuigi enne 5t kontrollpunkti sai ära kaotatud esimese pidurisadula kinnituspolt, mille tõttu oli võimatu enam pidurdada, seega sai edasi ainult kruiisida, mida ka võiduka lõpuni sai tehtud. Kõigile korraldajatele suured tänud, sest mida sai, oli FUN ja seda ju lubatigi. Korraldajaonule niipalju, et ristsõna meil oli ja õige lahendusegagi aga seda ei korjatud isegi finiðis meilt ära ja ega ise ka pakkuda ei osanud, järgmine kord targem.
Kõigile osavõtjatele tänud meeleolu tekitamise eest ja kohtumiseni järgmisel korral.
hollu - 01-03-2008
indrek1000 Kirjutas:To hollu: Kui me teist mööda maantel sõitsime, olite küll väga optimistlikud
, Vaz 2106 meie sõiduk. Mõningad km läbisime ka teie kannul. 
Me olime ikka lõpuni optimistlikud
hollu - 01-03-2008
gaabryel Kirjutas:Muljed talverallist naise pilgu läbi. /--/
Tiim Nr. 80 Mare Kalme Arma Ratsatalu (Kaardilugeja).
Jutt täiesti õige..juba esitati nõudmised järgmise aasta kohta
PlyVal64 - 01-03-2008
BlackMamba, Sa ei jõudnud AKP6'te ehk Pürksi. Seal võeti Ristsõna ära aga Ajakaardil märget pole. Kuid Sa võiks selle kuidagi siiki mulle toimetada, viiks parandused sisse. Aga ära siis midagi soperda... Variant oleks teha foto ja see siis avalikult üles riputada. Siis kõik talverallitajad koos otsustavad, mida Sinuga teha
taruvaras - 02-03-2008
Tänud ja järelkaja ka 246 meeskonnalt!
Ei noh oli ikka üleüldiselt maru vahva ja senini vist intsidentiderikkaim ralliüritus!
Esimene etapi algus oli tõeline "liberada". Peeglist oli hea jälgida järele jõudnud poognaid tõmbava kombi-mosse uisutamisoskusi

. Et meie sõiduki uisud just kõige teravamad polnud, sai asja veits rahulikumalt võetud. järgmise etapina vahetus libedus aukliku võsavahelise teega.
Jõudnud Raplamaile, hämmastas sealne tõeline lumerohkus, mis päeva edenedes päikesesooja jõul muutus paksuks lobjakaks. Sellise lobjaka ja lisaks treppisõidetud külavaheteede muda püdela segu sees suplemine pani meie "lätlase" tõeliselt higeldama. Aga vanake oli tubli ja pidas kõik need rasked katsumused vastu, hüljates alles ralli viimasel kilomeetril lõplikult tagumise, summutist väljuva toru, juskui üleliigse ja kasutu prahi. See oli nüüdseks jäädavalt läbiroostetanud ja mida juba senini peale eelnevaid rallisid sai haigete kohtade pealt keevitusega ravitsetud, sest haige koha kõrvalt oli veel "kõva ja terve"
hollu Kirjutas:Tervitused ka Zil "Maiu piimaauto" 130 poolt.
...Lisaks sellele, et auto umbes tuhat korda keema läks, lendas summutipütt pauguga puruks, niiet korraks lõi leegi auto alt välja. Mina muidugi ehmusin kangeks...
No ikka iga kõva üritus lõpeb ka kõva saluudiga, lisaks ju ka meie väikese vabariigi juubeliaastapäev
http://www.album.ee/node/14403565/50098043
madheix - 02-03-2008
Millal tekkis sinna posti külge see silt? Kas viimase kümmne masina jaoks?
http://www.album.ee/node/14403482/50098043
hollu - 02-03-2008
madheix Kirjutas:Millal tekkis sinna posti külge see silt? Kas viimase kümmne masina jaoks?
http://www.album.ee/node/14403482/50098043
Alguses seda silti seal ei olnudki, kui juba teise ringiga sinna jõudsime, oli keegi..tõenäoliselt kaasvõistlejad..selle sinna üles riputanud!
Zarvic - 07-03-2008
Veel pilte:
http://opsgolb.blogspot.com/
marx077 - 07-03-2008
Väga tõetruud pildid Sul, nagu Tehnika ja Tootmise seest välja karanud.
Mõned minu tehtud klõpsud leiab siit
http://www.weekend.ee/?gid=1547
41Degree - 07-03-2008
Rikun natuke teema puhtust, kuid arvan, et see läheb lühidalt. Mis otstarve on
sellel pildil näha olevatel tuledele tehtud ristidel? Tundub olema plekist painutatud... Kas selleks, et tuleklaasid eest ei pudeneks tugeval pidurdusel? See mõte tuli seoses sellega, et ühel rallisprindi etapil nägin just sellist juhtumit.
unicman - 07-03-2008
Ise arvan, et antud ristid on tehtud puht nostalgilistel eesmärkidel ja materjaliks tavaline teip.. egas mu kirves ju tegelikult ka London-Mehhiko rallit pole läbinud
Martin460 - 07-03-2008
Need ristid tuledel tehti tavaliselt vanasti sinisest isoleerpaelast ja valdavalt ringrajamasinatel.Juhtus panid paugu- siis ei lennanud killud niipalju laiali.
AndresZ - 08-03-2008
Kusjuures juba näinud näpukat, kus linnalehes kirjas, et 3 koha sõitnud masin azlk, mitte taunus m26

Nuu, kes taunuse ja mosse segi ajavad, peavad ikka väääga täis olema
villu157 - 12-03-2008
Et siis lõpuks meie masinas tehtud pildid.
Reval-Golldenbeck-Öldbäck Oldtimers Winterrally 2008
wax - 13-03-2008
Neid pilte vaadates olen mina igatahes väga rahul, et enne rallit mossele elektrilise aknapesuveepumba paigaldasin. Ilma selleta oleks täiega kutupiilu olnud
unicman - 13-03-2008
wax Kirjutas:Neid pilte vaadates olen mina igatahes väga rahul, et enne rallit mossele elektrilise aknapesuveepumba paigaldasin. Ilma selleta oleks täiega kutupiilu olnud 
Siis oli sul hea, mul polnud muud vett aknale, kui lompidest pritsiv mudavesi... Paaril korral, kui päike otse näkku paistis, pidin küll näidikute järgi sõitma... Aga kokkuvõttes - ka nii saab rallit sõita!
Grupp Seltsimehi - 13-03-2008
wax Kirjutas:Neid pilte vaadates olen mina igatahes väga rahul, et enne rallit mossele elektrilise aknapesuveepumba paigaldasin. Ilma selleta oleks täiega kutupiilu olnud 
Kui auto on keskmisest veidi kõrgem, siis ei ole ka hullu. Saab sõita küll
helitehnik - 13-03-2008
mul volgal oli kapotialune väga sopane, jagaja oli täielik sopakängar, ime et üldse jagas midagi.
villu157 - 13-03-2008
Eh, ma polegi veel kapoti lahti teinud, jumal teab mis seal toimub. Homme vaatan järele.