automoto.ee foorumid
buglist (vead foorumis) - Printerisõbralik versioon

+- automoto.ee foorumid (https://forum.automoto.ee)
+-- Foorum: Varia (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Foorum: forum.automoto.ee (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Teema: buglist (vead foorumis) (/showthread.php?tid=7123)

Lehed: 1 2 3 4

RE: buglist (vead foorumis) - Jesper - 13-02-2005

Ma ei ole Operatega kursis, kas on mingi spetsiifiline põhjus kasutada vana versiooni? Uusima Operaga peaks foorum küll töötama.

RE: buglist (vead foorumis) - valts - 13-02-2005

Vana versiooni kasutan seepärast et uus töötab vaid koostöös NT-ga. Mul aga 98 ja arvuti NT jaoks veidi vana. Peab vist uut riistvara soetama hakkama.

RE: buglist (vead foorumis) - Jesper - 13-02-2005

Ok, uurin seda asja. Igaks juhuks küsin, kas cookied on ikka lubatud?

RE: RE: buglist (vead foorumis) - 13piisab - 13-02-2005

kalevpoeg Kirjutas:igatsus oleks teada saada kas manuse lisamine likvideeriti meelega või see taastatakse. Näiteks pildimängus võiks see ju eksisteerida, kasvõi mahu limiidiga.
jah, meie tõsisematele arvutimeestele/adminnidele ei meeldinud see, kuidas manused foorumi andmebaasi paigutusid... Eraldi pildimängu jaoks failide lisamist pole võimalik tekitada, aga käesoleva kuu jooksul mõtleme \"kruuga\", kas ja mis teha annaks.

väike-tom Kirjutas:Manused võiks taastada vähemalt liikmete projektide all, et saaks loo ja näitliku materjali korraga välja panna. Mina arvan nii.
see on hea mõte - ja ka teostatav. Kui adminnid väga vastu punnima ei hakka, tekib \"liikmete autode\" all selline võimalus! Lisaks ka \"Identifitseerimise\" all ja \"Liikmete rataste\" rubriigis.

RE: buglist (vead foorumis) - Lypsik - 22-02-2005

See värk on väga segadusseajav:

[Pilt: bug.png]

RE: buglist (vead foorumis) - Jesper - 22-02-2005

See ei ole viga, vaid foorumitarkvara eripära, iga postituse aeg sõltub kasutaja enda poolt määratud ajavööndist.

RE: RE: buglist (vead foorumis) - Lypsik - 22-02-2005

Jesper Kirjutas:See ei ole viga, vaid foorumitarkvara eripära, iga postituse aeg sõltub kasutaja enda poolt määratud ajavööndist.
Selge siis.

Ühe vea avastasin ka just: \"Uus teema\" nuppu vajutades on seal \"asukohapuus\" kirjas \"Uuus teema\".

RE: buglist (vead foorumis) - vdp - 28-02-2005

Noriks siis ka mõne pisivea kallalToungue
Nagu siin juba eespool kurdeti, ei saa avatari kuidagi tööle. Proovisin mõlemat varianti - uploadimist ja linkimist, ent edutult. Nagu näha on mõned minust selgelt taibukamad kasutajad selle probleemi lahendanud, äkki pühendate mindki oma edu saladusse?
Lisaks ei õnnestu kuidagi pildi lisamine. Vastav link saab kenasti õigesse kohta sisestatud, aga pilti pole kusagil näha. Probleeme paistab olevat just zone.ee serveris asuvate piltidega (sama asi tuli ette ka ühes teises foorumis).

RE: buglist (vead foorumis) - Kärnataja - 28-02-2005

RE: buglist (vead foorumis) - Jesper - 01-03-2005

Zone.eest ei saagi pilti linkida, see on zone poolne piirang. Uploadi probleemiga tegelen.

RE: RE: buglist (vead foorumis) - Lypsik - 02-03-2005

Lypsik Kirjutas:Kui alafoorumis on kõik loetud, siis pealehel näitab selle väikse ikooniga ikka, et mul on lugemata teemasid.
See viga on (väikeste eranditega) ikka alles. Erandid on alafoorumid \"Autod\" ja \"forum.automoto.ee\".
Samades alafoorumites on ka \"Uus foorumi versioon\" teemas räägitud noolte ([Pilt: jump.gif]) asi korras.

RE: buglist (vead foorumis) - kOll - 03-03-2005

ei õnnestu \"parklavandalismi\" topicus ei vastata, ei muuta, ei tsiteerida...
lukus kah nagu teema ei ole?

kOll ei ole arvutispets Sad

RE: buglist (vead foorumis) - Jesper - 03-03-2005

Teema ON lukus, kuna pesapallikurikatega inimeste peksmise teemaline jutt pole nagu eriti foorumi suunitluse alla käiv.

RE: buglist (vead foorumis) - cesium - 03-03-2005

Ikka ei saa avatari käima.

RE: RE: buglist (vead foorumis) - eberhard - 04-03-2005

Jesper Kirjutas:Teema ON lukus, kuna pesapallikurikatega inimeste peksmise teemaline jutt pole nagu eriti foorumi suunitluse alla käiv.

See on õige muidugi, aga miks ei õnnestu saata personaalteadet ega ka kirjutada teemasse AMF liikme \"pudrunui\" sõnumile GAZ 51 osade müümisest.

RE: buglist (vead foorumis) - taavi303 - 05-03-2005

Mul kül sellist errorit ei ole ja pilte näitab ka kõiki

RE: buglist (vead foorumis) - mossepower - 05-03-2005

Mul sama mure mis kod. eberhard-il: Minagi ei saa Turuplatsile Nymmiku Zaz-i ilukilpide teemasse postitada Sad

RE: RE: buglist (vead foorumis) - Kärnataja - 05-03-2005

mossepower Kirjutas:Mul sama mure mis kod. eberhard-il: Minagi ei saa Turuplatsile Nymmiku Zaz-i ilukilpide teemasse postitada Sad

Kas mitte turuplatsi reeglid ümber ei tehtud, et sinna teemasse ei saagi enam postitada. Kui on huvi siis PT. Loe reegleid.

RE: RE: RE: buglist (vead foorumis) - Lypsik - 05-03-2005

Lypsik Kirjutas:
Lypsik Kirjutas:Kui alafoorumis on kõik loetud, siis pealehel näitab selle väikse ikooniga ikka, et mul on lugemata teemasid.
See viga on (väikeste eranditega) ikka alles. Erandid on alafoorumid \"Autod\" ja \"forum.automoto.ee\".
Samades alafoorumites on ka \"Uus foorumi versioon\" teemas räägitud noolte ([Pilt: jump.gif]) asi korras.
Enam ei ole korras. Sad

RE: buglist (vead foorumis) - rnkx - 09-03-2005

küsimus selline et miks avatari asamele tekib mõne aja möödudes punase ristiga kastike