RE: AMF KOKKUSAAMINE 2006? -
mrali - 20-10-2006
Kahjuks jääb vist tulemata, kuna olen homme kuni ca poole kolme-kolmeni Tartus hõivatud ning transport kah hetkeseisuga puudub (kui mingi võimalus tekib, oleks muidugi üpris hea meel)...
fic - 20-10-2006
North Kirjutas:Nohnii. Nüüd on ka minuga ühelpool. 38,5 palavikuga voodis. Teie aga lõbutsege hästi ja klõpsige mõni pilt ka.
Endal nüüd 1GB (+ 256+128+32mb veel lisaks) mälukaart ning 2 akut

Nii, et puudust ei tohiks tulla

Kindlasti pildimaterjali näed tohutult
Sillu - 20-10-2006
Ma ei osanud seda mujale panna, aga tahtsin öelda suur tänu kõigile sõpradele-kaasfoorumlastele õnnitluste eest

Loodetavasti enamikuga teist homme Järva-Jaanis näeme
PETSS - 20-10-2006
Wabandan,ette jõuan alles mingi 15 00 ajal.Aga tulija 100%.
mesamees - 21-10-2006
pritsimees Kirjutas:Kas keegi sõidab õhtul tagasi ka läbi Türi ?
Oleneb "kui" õhtu, ma ise olen Türilt ja plaan kah kohale venida.
fic - 21-10-2006
Juba hakkan kodust tulema

Jõuan kell 15
EDIT: Juba tagasi

Seekord siis sattus nii, et mina, PETSS ja võttegrupp saabusime viimastena ja tulime esimestena. Kuid pildid tulevad nii pea kui võimalik. Polnud midagi teha, järgmine kord siis uuesti
PS. Talve kokkutulek võiks tulla ka
Sull7 - 22-10-2006
Mõned pildid ka kokkusaamisest siia.Igavesti vahva üritus oli!
janek555 - 22-10-2006
selle lühikese külastuse käigus,mille meie pojaga tegime,jättis minule isiklikult kõige sügavama mulje,eelmise postituse kolmandal pildil olev klassiruum. kes pole käinud - minge kindlasti,seda peab nägema!
tänan varjupaika informatiivse ekskursiooni eest.aitäh.
PETSS - 22-10-2006
fic Kirjutas:Juba hakkan kodust tulema
Jõuan kell 15
EDIT: Juba tagasi
Seekord siis sattus nii, et mina, PETSS ja võttegrupp saabusime viimastena ja tulime esimestena. Kuid pildid tulevad nii pea kui võimalik. Polnud midagi teha, järgmine kord siis uuesti 
PS. Talve kokkutulek võiks tulla ka 
Wabandan,et olemas olen.Paraku sõltuwalt olukorrast pidin arwestama Allani soowe.Heameelega oleks maailma ja muud parteipoliitikat arutanud nii Tuve kui ka sõber ENO1 & COga.Lootus kustub wiimaseńa.Ja loodan ,et kunagi saan oma sõpradega rahulikult asju ajada.Tänud Tuvele ja Ivarile asja korralduse eest!!!Kinomuuseoum vääriks omaette teemat!See vähemalt minu jaoks teema ,millest võiks kõnelda lõpmatuseni.
Sull7 - 22-10-2006
Õppeklassi pöördlavast ja seal olevatest mootoritest.Pildilt ei paista aga need mootorid kõik liikusid elektri jõul,vajuta ainult nuppu ja näed kuidas kõik mootori sisemuses toimib!
Regardman - 22-10-2006
Sull7 Kirjutas:Õppeklassi pöördlavast ja seal olevatest mootoritest.Pildilt ei paista aga need mootorid kõik liikusid elektri jõul,vajuta ainult nuppu ja näed kuidas kõik mootori sisemuses toimib!
Tegija oli ka kinumuuseumi kompressor
Aga tore oli, oleks võinud rohkem kesta.
Regardman - 22-10-2006
Kodanik "fic" & co küll viimastena ei tulnud.
muuseumipapa - 22-10-2006
Austatud kokkutulekulased! Varjupaiga poolt tänan kõiki, kes sombusele ja vihmasele ilmale vaatamata Järva-Jaani jõudsid ning meie ühise koosolemise mõnusaks ja asjalikuks muutsid. Kuna meie päevakava võttis kohe tempo peale, siis juhtus väike äpardus: nimelt jäid nende kokkutulnute kasutajanimed, kes peale tutvumisringi saabusid, fikseerimata. Vähendamaks varjupaiga perenaise (ka kroonikakirjutaja) pahameelt, olge head ja andke palun märku, kes hilisemad tulijad olid. See on teada, et meid koos sõpradega 38 oli, aga tore on ka kasutajanimed jäädvustada.
Päevakavas tuli ilmataadi tujudest olenevalt muudatusi. Samuti ei kujunenud tuliseks arutelutelu teemal "Varjupaiga olemus", kuna kahjuks oponente nappis (õigupoolest nagu polnudki ...) Suured tänud veelkord kõigile isendite talvekorterisse paigutajatele! Uute kohtumisteni!
Regardman - 22-10-2006
Ja üks kinomuuseumit puudutav asi, kokkutulek oli kui muuseumi soolaleiva pidu
korvimees - 22-10-2006
Väga tore üritus oli. Suured tänud Muuseumipapale ja teistele, tänu kellele see kõik teoks sai.
P.S. Selliseid filme nagu kinomuuseumis juba tavakinos ei kohta.
Regardman - 22-10-2006
korvimees Kirjutas:P.S. Selliseid filme nagu kinomuuseumis juba tavakinos ei kohta.
Ja vaevalt ka kinos mõnuga süüakse ja juuakse ning juttu ajatakse
Aga Koeru tehase filmid olid vapustavad.
unicman - 23-10-2006
Kurjam., paistab et teil oli lõbus... Mul teine pool otsustas angiini jääda ja sestap pidin lapsehoidja olema seekord... aga loodame et järgmine kord läheb õnneks!
eberhard - 23-10-2006
Sull7 Kirjutas:Õppeklassi pöördlavast ja seal olevatest mootoritest.Pildilt ei paista aga need mootorid kõik liikusid elektri jõul,vajuta ainult nuppu ja näed kuidas kõik mootori sisemuses toimib!
Sellised mootorimaketid olid meil enne isesisvuse tulekut omal ajal ka TRÜ sõjalise kateedris (ja eks olid ka TPI omas)- elekter neid ei käitanud aga olid kõik hoolikalt lõhki lõigatud ja lõikekohad punaseks värvitud.
Kuhu kõik see varandus: töökojaseadmed, stendid, lõhkilõigatud õppe BTR-id ja nende mootorid kõik said?
valdo - 23-10-2006
eberhard Kirjutas:Sellised mootorimaketid olid meil enne isesisvuse tulekut omal ajal ka TRÜ sõjalise kateedris (ja eks olid ka TPI omas)
[...]
Kuhu kõik see varandus: töökojaseadmed, stendid, lõhkilõigatud õppe BTR-id ja nende mootorid kõik said?
Küllap EMEXisse. Kaalu neil oli ja keegi sai paraja raha nende eest, kes "pumba" juures oli. Ega's kõik Järva-Jaani meeste moodi ettenägelikud ei olnud, et sellise kraami alles jätsid...
Regardman - 23-10-2006
J-Jaani isendid taheti ka puruks lõigata aga tänu Tuve äkilistele tegemistele jäi alles.