RE: Volvo Amazon, B20, 1966 -
Jarmo - 03-10-2025
Uudiseid ka sellest servast.
Keretööd said põhimõtteliselt valmis 2018 lõpus. Muudatuste osas peale kütusetäiteava ja kapotilt nimetähtede sheivimise muude
modimisteni veel ei jõudnudki, aga see selleks. Küll jõuab ühel hetkel ka nendeni.
Alates 2019 sügisest veetis auto aega ühes hoiukohas ja oli seega igapäevaselt silma alt ja mõtteväljast eemal ning vahepeal on
hoopis igasugused muud autoprojektid aega võtnud:
Cadillac Brougham Hearse "Skunk Express":
Dodge Aspen "Air Morse One":
VW Beetle "Wonky Bastard".
VW Golf GTi "Celestial Violence". Praeguseks juba ka mitu aastat müüdud, aga vahepeal oli aktiivses tegevuses.
Lisaks olnud veel mitmeid tähelepandamatuid sõidukeid.
Omajagu aega võtab muidugi ka Diskustom Magazine tegemine ja viimased kaks aastat on kogu suurem energia
läinud lisaks kustomvärvitöödele
ka kustompoe pidamisele. Avasin nimelt kaupluse STIFF SKUNK ja olen ühtlasi MOONEYESi
hotrod'i ja
kustomjuppide
maaletooja. Lisaks veel igasugust muud kustomkraami ja muidu kraami:
pinstripe värvid ja vahendid,
vintage western/workwear/denim/biker rõivad/saapad, Stiff Skunk enda bränditooted, Mehhiko tekid,
Jaapani
lowrider-kustom rõivabrändi "Kustomstyle So.Cal Euroopa edasimüüja jne jne.
Kui tekkis huvi lähemalt uurida, siis koduleht/veebipood on siin:
http://www.stiffskunk.com
Jooksev uudisvoog muidugi ka Facebook'is ja Instagramis Stiff Skunk kontodel.
Igatahes, et lõppeks siiski teemas püsida, siis mõned nädalad tagasi anti teada, et tolles viimatises hoiukohas enam hoida ei saa ja
variant oleks viia veel kaugemale järgmisse hoiukohta. Olin tegelikut juba mitu aastat mõelnud, et kuna ma aastatega
olen nagunii sukeldunud suhteliselt sügavale patinamaailma ja nö ilusa projekti tegemise vastu enam nagunii väga suurt
huvi ei tunne, siis oli tekkinud plaan see Amazon lihtsalt kokku panna ja tänavale saada ja siis edasi vaadata, et mis
mõtted tekivad. Sest liikuv ja ülevaatusega auto on ikka hoopis teise meeleoluga kui niisama aiapäkapikk.
Aga kõigi nonde ülalnimetatud tegevuste tõttu lükkus see idee muudkui edasi.
Mitte, et praegugi seda aega oleks, aga kuna nüüd tekkis järsku vajadus, siis mõtlesin, et olgu, on aeg ja lasin ta hoopis
omale töökotta ära tuua. Nüüd on ta vähemalt risti-põiki jalus ja peab igaljuhul kiiresti valmis saama. Õnneks kõik jupid
on endiselt alles ja kastidesse pakitud ja laias laastus vaid kokkupanemise vaev.
Algatuseks aga alustasin värvimisega ja siin siis esmane meeleolupilt. Värvitöö pole muidugi veel valmis, see on lihtsalt algus.
Ja eks siis näis, et kas, mis või millal jälle edasi saab
RE: Volvo Amazon, B20, 1966 -
Heigok - 04-10-2025
Väga vinge(julge) värvi valik.