K: mopeedi rulliku sobivus võrrile? -
teitur - 13-05-2006
Kas kellegil on aimu kui palju maksab mopeedi rullik ja kas see võrrile sobib?
RE: K: mopeedi rulliku sobivus võrrile? -
valdo - 13-05-2006
Paun täpsusta, mida Sa mõtled mopeedi rulliku all - sellelaadseid detaile on nii mopeedide kui ka võrride juures palju erinevaid.
Üldjuhul on V/Š-seeria mootoritega mopeedid (kahekäigulised) ja D-mootoriga (punn)võrrid siiski tehniliselt täiesti erinevad masinad. Sarnaseid detaile võib neil leida vaid keti, rataste, esiamortide, sadulate, tulede ja heal juhul süütepoolide jm osas. Muu on kõik erinev - nt kahekäigulised mopeedid on ühe ketiga, (punn)võrrid aga kahe ketiga ning ka tagapidur on jäetud pedaaliketi "hooleks".
teitur - 13-05-2006
Ma mõtlesin stella rullikut panna võrrile sest võrri oma läheb üsna tihti katki,põhimõtteliselt peaks ju sobima kui lenksu toru on ühe jäme.
Hõljuk - 13-05-2006
Gaasirull?? See sobib küll jah, aga gaasitrossi ülemine ots tuleb võib-olla uus teha.
teitur - 13-05-2006
Aga palju võib rullik maksta?Kas neid kumme mis rulliku peal käivad ka eraldi müüa on ja mis on nende hind?
Romka - 13-05-2006
No mitte ei taipa mis asi see "mopeedi rullik" on! Esimest korda elus kuulen sellist nime.
huvi5 - 13-05-2006
kumme on müüa kull motopoodides
mina olen n2inud neid hinnaga 60-150
rnkx - 13-05-2006
Romka Kirjutas:No mitte ei taipa mis asi see "mopeedi rullik" on! Esimest korda elus kuulen sellist nime.
Kas see kumm, mis gaasikäepideme peal käib, maksab tõesti nii palju?
teitur - 13-05-2006
Kas nee kummid olid paaris või maksab üks nii palju?Kas rullikut ka nägid,mis võis selle hind olla?
huvi5 - 08-06-2006
paaris