Keegi kalamees ka on? -
ktmxcx - 19-02-2008
Kas keegi siit kalamees ka on? Või hoopis jahimees?
Ise vahel harva käin ikka kalal.
RE: Keegi kalamees ka on? -
g5943 - 19-02-2008
kui aega on siis lanti saab ikka loopimas käidud
Tsiklimeister - 19-02-2008
Traditsiooniks on saanud igal reedel paberrahaga kalal käia.Lõhelised ja forellid saab püütud ja siis soolatud.
Kas siin foorumis mõni ka head kala soolamise retsepti ka teab.
Ishijupp - 19-02-2008
Tsiklimeister Kirjutas:Traditsiooniks on saanud igal reedel paberrahaga kalal käia.Lõhelised ja forellid saab püütud ja siis soolatud.
Kas siin foorumis mõni ka head kala soolamise retsepti ka teab.
Punasele kalale ei julgeks midagi peale jämesoola ja tilli lisada- patuasi oleks hõrk maitse maitseainega ära varjata
jurkman - 19-02-2008
Ei tegele nagu eriti sporidaladega, mis elusolenditele kannatusi ja surma põhjustavad. Olin kunagi jahinduse suhtes väga neutraalne, aga kui kuulsin ükskord, kuidas tuntud ropendajad ja jõhkardid Tarand ja Võrno hasartselt kirjeldasid jahipidamist kui sportlikku ja lõõgastavat tegevust, kus loomale lõpu tegemine pakub meeletut adrealiini, naudingut ja lõõgastust.
Hääkene küll, eks jahindus hõlmab ka talvel loomade abistamist/söötmist jne, ses suhtes ei kommentaari, aga tarandite/võrnode pühapäevalõõgastus ajab küll iiveldama.
Seega samasugune kala- ja jahimees nagu Tsiklimeister.
-AsjaPulk- - 19-02-2008
Ma käin ka vahest kalal. Aga kuna ära tappa neid ei taha ja isu ka pole neid süüa, siis too nad koju tiiki... Lihtsalt aja veetmiseks püüan.
Kui süüa tahan, siis ikka paberrahaga püüan neid letilt.
J.Lagle^ - 19-02-2008
Minul on dokument mis tõestab et olen jahimees. Iga nädalavahetus viibin ikka metsas, muidu tunne et midagi on puudu.
Tambets - 20-02-2008
Vabakutseline kalamees. Aegajalt ikka saab hommikuti ussi leotamas käidud...
Väike uhhaa hommikul on väga bro ;P