w123foorum -
leek - 29-07-2003
lähiajal on ilmumas w123foorum,kus tuleb ka ehk juttu vanematest mudelitest aadressil
http://www.zone.ee/mbcar
-
svenson - 29-07-2003
mersude foorum on ju olemas...
http://foorum.clubmb.ee
kui väga vaja oma mudeli foorumit ei ole ma neil mingi probleem sinna alla see teha...
-
leek - 29-07-2003
seda küll aga ma ei taha kellelegi kanna peale astuda ja see saab olema ikkagi w123 ja vanemate mudelite keskne
-
dad - 29-07-2003
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: leek
seda küll aga ma ei taha kellelegi kanna peale astuda ja see saab olema ikkagi w123 ja vanemate mudelite keskne
Sorry aga neid foorumeid on liiga palju ... ja paljud sh mina ei hakkaks seal kunagi käima ... kuigi mul oleks palju õpetada just vanemates mersudest.
Dad.
-
unu - 29-07-2003
Arvan ka, et pole mõtet uut foorumit kindlasti teha.
... peaks ka omale tegema Opel Rekord C foorumi...
Mina ka, mina ka... -
morris - 29-07-2003
...teen endale voorumi... milles räägin üksi ja kedagi teist sinna ei kutsu... siis on nii tore:bounce
aga kui tõsiselt rääkida siis on juba siit foorumist läbi jooksnud mõtteavaldus et mida kitsama kandepinnaga(margikesksem) on foorum seda lühem on ta eluiga. Aga noh eks igaühel on õigus teha mis ta tahab. Nii et edu foorumiga.
ise ka imestan kui tõsist juttu olen võimeline rääkima.
-
svenson - 29-07-2003
aga ma tahtmine nii suur on siis võin meie foorumi MERSU foorumi alla veel eraldi w123 foorum teha
-
leek - 29-07-2003
kangesti meenutab euroopa liitu-no tule euroopaliitu küll seal on vahva,tore ja mõnus aga ei tule momendil kindlasti ja ma olen EL-i vastu
-
svenson - 29-07-2003
kangesti meenutab euroopa liitu-no tule euroopaliitu küll seal on vahva,tore ja mõnus aga ei tule momendil kindlasti ja ma olen EL-i vastu
:lol
-
leek - 29-07-2003
kas ma ütlesin midagi valesti?
-
svenson - 29-07-2003
kas ma ütlesin midagi valesti?
ei lihtsalt väga hästi oli see öeldud
-
leek - 29-07-2003
mina leian,et foorume pole sugugi vähe ise a-klassi mb on oma foorum.samamoodi näide soome suur ja lai-eestist igatpidi üle aga kutselisi teatreid vähe aga võta eesti-kutselisi teatrid sitta kanti ja kõik elavad st vegeteerivad nö
- Salvador - 29-07-2003
leek! mina tulen küll sinna foorumisse!
kui seal 123 ja vanemad on.
ja \"dad\" sinul on nii vanad autod,et pead nagunii omale uue foorumi tegema
ja ma lähen leegi foorumisse sellepärast juba,et MA OLEN KINDLALT EUROOPA LIIDU VASTANE!!!
-
dad - 29-07-2003
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Salvador
Sooh ... ah et hakkame aga pikkust mõõtma ;P M aräägin seda, et inimesed ei viitsi enam üles otsida asjalikke foorumeid, neid tekib nagu seeni pärast vihma ja see et on arvamust et me saame suuureks, sittagi ma ütlen, maalima mastaabis oleme me kübeke kärpsemusta, kui tahad asist ja suut foorumit võid filtreerida mb-us liste, kus tuleb melletult head inffi ... aga milleks meile vaja seda suurt infomüra ja teisepoolt pole vaja ju ka ühe väikse seltskonn jalgratta leiutamist.
Ma tõesti ei näe põhjust miks ei peaks saama teha mb foorumi alla w123-e alamosa ...
Dad@11xmb
EU=CCCP=shit
-
Jansa - 30-07-2003
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: dadEU=CCCP=shit
Ma pigem küll arvan, et nonEU=CCCP=shit, aga see selleks. Selle teema jaoks on oma foorum kindlasti olemas

Mille asukohta ma ei tea, kuna pole aega huvi tunda.
Mina ise ei viitsi juba ammu enam jälgida rohkemat kui kahte-kolme ega näe ka vajadust ausaltöelda.
-
leek - 30-07-2003
lähiajal on ilmumas w123foorum,kus tuleb ka ehk juttu vanematest mudelitest aadressil http://www.zone.ee/mbcar
fooru on üleval ja peaks toimima
-
leek - 02-08-2003
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: dad
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Salvador
Sooh ... ah et hakkame aga pikkust mõõtma ;P M aräägin seda, et inimesed ei viitsi enam üles otsida asjalikke foorumeid, neid tekib nagu seeni pärast vihma ja see et on arvamust et me saame suuureks, sittagi ma ütlen, maalima mastaabis oleme me kübeke kärpsemusta, kui tahad asist ja suut foorumit võid filtreerida mb-us liste, kus tuleb melletult head inffi ... aga milleks meile vaja seda suurt infomüra ja teisepoolt pole vaja ju ka ühe väikse seltskonn jalgratta leiutamist.
Ma tõesti ei näe põhjust miks ei peaks saama teha mb foorumi alla w123-e alamosa ...
Dad@11xmb
EU=CCCP=shit
-
leek - 03-08-2003
eestis on vähe asjalike foorume:tqhq,automotofoorum ja kohati ka mbclub-seda ju suht vähe.ja suure kandepinnaga foorumis tekkib palju läbu ja ta suht kontrollimatu.
dad-ära hoia oma teadmisi vaka all ja pealegi pole sa eriti seda mbclubi foorumit ka ju külastanud,et oma teadmisi jagada.
ja kui pean w123foorumis ise küsima ja ise vastama siis lootuses,et keegi seda kunagi loeb
-
Landy - 04-08-2003
Mina saan jälle kummi teema
http://forum.automoto.ee/viewthread.php?tid=1570
all pikemaks venitada

Tehke jah iga üks oma foorum, et hädalised kunagi oma probleemidele ühe korraga ja ühest kohast vastust ei leikas!
EDU!
P.S. Kui oleks endale ka LR foorumi teinud, siis peaks praeguse seisuga vist häbi pärast maa all vajuma, sest isegi AMF-is antud teema all on arutelu minimaalne.
-
svenson - 04-08-2003
.ja suure kandepinnaga foorumis tekkib palju läbu ja ta suht kontrollimatu.
vat siin vaidleks küll väga tuliselt vastu!!!
mh kui palju meil on läbu? läbustajad kardavad siia isegi niisama vaadata

. vat nii kõvad mehed oleme