K: Keevitusõmblustele silikooni ? -
DioX - 28-04-2010
Tere!
Küsimus suurele ringile ,et mis silikooni oleks soovitatav kasutada keevitusõbmlustel ?
Tegelen pragu bmw e30 taastamisega ja sellel on originaalis kõik liitekohad ja õmblused kaetud valge silikoonitaolise massiga. Ehk oskab keegi öelda kust sellist silikooni saada on ?
Tänud !
RE: K: Keevitusõmblustele silikooni ? -
13piisab - 28-04-2010
"kerehermeetik"? Saadaval nn silikoonituubis ja pintsliga pealekantavana värvipoodides. Tuubivariant sobib vaid uuretesse ajamiseks - väga paks ning laiali ajada ei õnnestu.
alla kindlasti krundid (+värv): need hermeetikud on kuuldavasti happelised ning metalliga kokkupanek ei ole soovitatav.
rahvasaadik - 28-04-2010
happelised on odavamad äädikalõhnalised,kallimad on ok.võib ka otse haljale metallile.omal proovitud.
HMP - 28-04-2010
Kui päris õiget kerehermeetikut ei raatsi osta, siis võid ka ehituspoest osta. Peab olema neutraalne ja üle värvitav.
alopex - 30-04-2010
Dinitrol 700 on üks korralikumaid hermeetikuid
marco - 30-04-2010
(30-04-2010, 20:04 PM)alopex Kirjutas: Dinitrol 700 on üks korralikumaid hermeetikuid
Ja kust seda võimalik osta oleks? Kes on maaletooja?
alopex - 30-04-2010
(30-04-2010, 21:04 PM)marco Kirjutas: (30-04-2010, 20:04 PM)alopex Kirjutas: Dinitrol 700 on üks korralikumaid hermeetikuid
Ja kust seda võimalik osta oleks? Kes on maaletooja?
Mina läksin värvipoodi, ütlesin et vajan seda dinitrol 700 ( seda peaks olema ka kaht tooni- tume ja hele) saab ka pärast ülevärvida ja paari päevapärast sain poest kätte.
aga googelda ja kindlasti leiad rohkem infot
marco - 30-04-2010
Googeldus andis ainult tehnilisi andmeid ja kasutusjuhendeid. Eks ma käin mõned värvipoed läbi. Tänud vastuse eest!!!
DioX - 07-06-2010
Mina leidsin sellist kerehermeetikut firmalt Novol , müüakse nii silikonpüstoli jaoks kui ka 1l purgis , 3 erinevat värvi must ,valge ja hall. Pood kus müüakse on Fixusmustamäe.