automoto.ee foorumid
hmmm..on mul digikas ikka korras ? - Printerisõbralik versioon

+- automoto.ee foorumid (https://forum.automoto.ee)
+-- Foorum: Varia (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Foorum: Vaba teema (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Teema: hmmm..on mul digikas ikka korras ? (/showthread.php?tid=3492)

hmmm..on mul digikas ikka korras ? - korgits - 02-11-2003

see on siis minu koerast pilt...aga mind ei huvita on mu kutsu ilus või mitte .Mind huvitab kas pilt peabki nii kole olema ? see on kolmemegapiksliga tehtud . või siis on mul fotokas pepus Toungue ?
[Pilt: muki.JPG]

- Alts - 02-11-2003

Niipalju kui mina aru saan, on siin lihtsalt pildi tegemiseks liiga vähe valgust olnud...

- usku - 02-11-2003

kui sa tegid selle pimedas toas, siis võib asi selles olla, et konkreetne pilt ei tuld välja, kui sa aga saad korduvalt sama tulemuse, siis Smile äkki on tõesti pepus.
minul hakkis ka alguses pildid triibuliseks-imelikulaiguliseks, aga selle põhjus oli mittesobiv mälukaart, mille ma kohe sisse panin (üks klemm oli kaardil vähem, kui originaalil) söötsin aga originaal SD mälukaardi sisse ja asi läx korda)
ma oletan, et sul on HP fotokas?

- korgits - 02-11-2003

Trust ..vms....seebikarp aga olen näinud selle poolt tehtud ka paremaid fotosi mis tegid silmad pähe 6 tuhandestele fotikatele
aga võibolla tõesti on asi mälus sest hetkel ei ole mul yltse mälukaarti seal .

- Aspelund - 03-11-2003

Lepime kokku, et Trust ei ole fotoaparaat. Aga selle riistapuuga korralike piltide tegemiseks on vaja valgust. Ma eeldan, et objektiiv on sellist nõelasilma sorti? Kui on, siis hea kvaliteediga pilte võid oodata vaid väga tugevas valguses.

Kolm miljonit pikselit on ka selline.. hmmm..ujuv suurus, sest odavad tootjad kasutavad sellise pikselite arvu saamiseks teatud tarkvaralisi protsesse, mitte aga reaalselt olemas olevaid pikseleid. Seega: kehvas valguses tuleb sellise kvaliteediga lihtsalt leppida.

Asp

- Marcello - 03-11-2003

Pildi allosas koera kõhu all on hele laik, mis on välklambi sähvatuse vastupeegeldus. Selline läikivalt pinnalt tekkiv peegeldus ajab välklambi automaatika segadusse, nii et kogu ülejäänud pilt saab alasärituse. Musta karva loomi tuleb üldse pildistada tugeva ülesäritusega, et ei tekiks vormitut musta kogu, kust ei paista midagi peale kahe silma.
Aga see kujutise müra põrandal on sellegipoolest imelik.

- päss - 03-11-2003

Vaheta koer välja :eureka
Siis pole enam koledaid pilte kah :lol
Sry OT
Ja ärge võtke isiklikult.

- korgits - 04-11-2003

ojah....seda tõesti ei saa fotokaks nimetada ullem saast Sad .....digifotoka hinnad hakkvad ikkagi 5k ,alla selle on kõik pask Toungue

- mighty tonka - 16-11-2003

Kui digikas harrastab maha kukkumist,siis pildikvaliteet ka halveneb

OT - usku - 20-11-2003

uut teemat ei taha teha ja tegelt kudagi isegi läheb teemasse - katkine fotokas.
igatahes: kasutaja UM abil sain oma katkise HP juppideks ja asendasin katki läinud
plastmasspulga uue metallist jubinaga. aga nüüd selline asi, et mõned
külmjoodetud juhtmed on lahti tulnud ja oleks need vaja kinni tagasi saada, siis
peaks fotokas põhimõtteliselt jälle töökorras olema Smile (aga tavakasutusse
ostsin uue Canon A70\'e) siit siis küssa, et kas on olemas mingit liimi või muud möxi,
mis kivistudes võtaks omale metallide omadused (juhtida elektrit ja olla
kuumakindel) ning mida oleks võimalik doseerida pisikestes kogustes ... ma
usun, et parim viis nende juhtmete uuesti kinni saamiseks on panna nad õigele
kohale ja siis mingi liimja keemia täpikesega kohale kinnitada.

OT-OT-OT Smile samas müün pooltuksis läpaka IBM thinkpad A40. PIII 555, 10 Gb
HDD, 192 RAM, cd-rom, floppy, kaasa kerimisnupuga hiir, võrgukaart (PCIMCIA)
ja kui soovi, siis ka 400.- eest AWAYA uus wifi-kaart (seda müün ka eraldi @ 650.-).
mis siis tuxis on: aku (uus tutikas = 1500 krooni) ja ekraani taustvalgus -> ekraan
on tume a kui valgust peale näidata, siis paistab. kasutada saab väga edukalt
koos lisakuvariga laua-arvutina. hind: 3600.-

mix müün? sest et igasugu ASJU on üle pea ja ei mahu pisiksesse tuppa ära.
arvutit kasutasin filmide vaatamiseks ja seepärast on seal praegu igasugu filme
sees ja kõikvõimalikud vaatamise programmid ja codecid. kui vaja, teen
format C (win XP) kah ära.

EDIT: kontakt: msn - lehmaehma@hotmail.com
U2U ja 05268439

uku