automoto.ee foorumid
Kas keegi teab omanikku? - Printerisõbralik versioon

+- automoto.ee foorumid (https://forum.automoto.ee)
+-- Foorum: Varia (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Foorum: Vaba teema (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Teema: Kas keegi teab omanikku? (/showthread.php?tid=35827)

Kas keegi teab omanikku? - mosumees - 16-01-2011

Et siis selline küsimus - kas kellegile tuleb tuttav beežikas Moskvitš 410, numbrimärgiga 80 ZER? Sooviks selle omanikuga juttu puhuda, aga vist ARK-i sama murega pole mõtet minna...

RE: Kas keegi teab omanikku? - Roland - 16-01-2011

Nuh,nii pisike vihje.Otsi mõni tuttav politseimees autoga ülesse ja ta toksib numbri oma parde kompuutrisse sisse ja kogu inf jookseb ette!!Kui kellelegi kallale tahad minna siis tuleb see sama politsei tädi-onu sulle turja!Cool

RE: Kas keegi teab omanikku? - Aspelund - 16-01-2011

Unustada ei tasu ka tõsiasja, et igast sellisest päringust jääb jälg. Halvemal juhul tähendab see jälje tekitajale töökoha kaotust.

A

RE: Kas keegi teab omanikku? - h2rra - 16-01-2011

1 variant oleks selline et tonksad natuke tema autot tagurdamisel nii et viga ei tee (kuhugi tugevasse kohta ...stangesse ) ja helistad liiklusesse ja teatad et vaja omanikuga kohtuda et pärast pahandusi ei tuleks, siis saad vb. numbri ja helistad... Big Grin nii lihtne see ongi ja seadusega kooskõlas. ( või lihtsalt valetad et tonksasid)

Jah see juba kehvem variant....Kuid mine lihtsalt ark ja räägi oma stoori ausalt ära ja vaata ehk nemad saavad kuidagi aidata.Ma usun,et nad siiski pole ju kollid...see ju normaalsem variant,kui valetama ja vassima hakata.Edu sulle!

RE: Kas keegi teab omanikku? - mosumees - 16-01-2011

Oh teid häiritud mõttelaadiga inimesi Smile Smile Smile! Ei taha ma inimesele paha! Ei hakka ma kedagi toksama ega "tuttavat pollarit" (minu tutvusringkond sisaldab puhta südametunnistusega inimesi) ära kasutama. Nägin lihtsalt seesinast autot Raplamaal (elukoha lähedal) vuramas ning tahtsin taadiga juttu - autost - minna tegema. Tundus, et mees kuskilt Järvakandi-lähistelt pärit; mõtlesin siis, et ehk keegi teab - auto ju suht`rariteet!

Aga tuleb ju tunnistada,et su selle teema ülesse panek tekitas mitmeti mõtlemist!Eks kui ise selle läbi loed,siis saad ju aru,kuhu suunas meie mõtted liiluma hakkasid!RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
(16-01-2011, 17:43 PM)mosumees Kirjutas:  Oh teid häiritud mõttelaadiga inimesi Smile Smile Smile! Ei taha ma inimesele paha! Ei hakka ma kedagi toksama ega "tuttavat pollarit" (minu tutvusringkond sisaldab puhta südametunnistusega inimesi) ära kasutama. Nägin lihtsalt seesinast autot Raplamaal (elukoha lähedal) vuramas ning tahtsin taadiga juttu - autost - minna tegema. Tundus, et mees kuskilt Järvakandi-lähistelt pärit; mõtlesin siis, et ehk keegi teab - auto ju suht`rariteet!

RE: Kas keegi teab omanikku? - hyva - 16-01-2011

Sõida Järvakandi pool ringi ja võimalik et kohtad teda piima müümas teeäärsete majade juures.Otsida võid kandist Lokuta,Eidapere,Kõnnu.