Millise firma traktor ja kes müüs? -
Talupoeg taluja - 07-05-2012
Tere!
Paluks siis natukene abi. Nimelt helistas mulle üks härra ja palus uurida ühe traktori kohta,mida müüdi eila Tagadi laadal. Oli olnud kuskil aia ääres. Peal ühesilindriline mootor. Ta sooviks müüjaga kontakti saada. Nii et kui kellegil on miskit teada või oskab juhatada,oleksin tänulik.
tel. 56 95 60 13 või ps.
RE: Millise firma traktor ja kes müüs? -
Ranno - 07-05-2012
Võiksid rohkem kirjeldusi anda. Mina mäletan ühes nurgas musta, väiksemat kui t25, külgmise hoorattaga traktorit. Omanikku ei tea.
Talupoeg taluja - 07-05-2012
(07-05-2012, 21:59 PM)Ranno Kirjutas: Võiksid rohkem kirjeldusi anda. Mina mäletan ühes nurgas musta, väiksemat kui t25, külgmise hoorattaga traktorit. Omanikku ei tea.
No järsku see oligi. Oli nagu midagi kuulda olnud,et ühesilindriline ja oleks nagu välja paistnud nagu statsionaarmootori moodi asi. Kahjuks ise tegelesin ka muude asjadega.....ja ei silmanud.
willem - 08-05-2012
...Olgu see õpetuseks noortele ja meeldetuletuseks vanadele-kui näed midagi Tagadi laadal, siis osta kohe ära või küsi vähemalt kontakt!
Suprudko - 11-05-2012
Ehk oli see:
http://www.kuldnebors.ee/search/pollumajandus/traktorid-ja-kombainid/hiina-vaike-traktor/search.mec?pob_post_id=9584043&pob_action=show_post&pob_cat_id=10829&pob_browser_offset=50&pob_view_language_id=et
Huupi pakun, aga tundub olevat külgmise hoorattaga.
hellrix - 11-05-2012
See ei olnud. Oli minu arust statsionaarmootoriga, suure hoorattaga ja rihma ülekandega käigukasti. Müüdi peaväravatest diagonaalis üle platside kõige kaugemas nurgas. Aga kes, kahjuks ei tea.
unicman - 11-05-2012
Sarnane masin oli meestel tankla kõrval müügil, kas just sama, ei anna pead, kuna nii täpselt ei uurinud.
willem - 11-05-2012
Suure hoorattaga ja nagu stats. mootoriga traktorit müüdi tankla kõrval nurgas.
Nüüd tuleb ette võtta müügiplatsi plaan, tuvastada kohanumbrid ja seejärel pöörduda nina norus ja müts peos korraldajate poole ning paluda nime ja tel. numbrit! Pole ju keeruline!!!