Mis numbrit kannab see Riga mopeed? -
Rimsi - 31-10-2012
Härrased, aidake palun võhikut. Mis mopeediga on tegu, kui vana see olla võiks ning kui levinud säänsed mopid meite maal on? Tänan ette!
RE: Mis numbrit kannab see Riga mopeed? -
lauren - 31-10-2012
Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
Rimsi - 31-10-2012
(31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas: Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
Tänan!
Aga huvitav, kui ma ütleksin, et mul selliseid on 2 tk, alles tehase määrdeaines ja odomeetri näit on vastavalt 1 ja 6 km (ilmselt tehase testimine), siis kas sellised asjad on haruldased?
lauren - 31-10-2012
(31-10-2012, 20:31 PM)Rimsi Kirjutas: (31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas: Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
Tänan!
Aga huvitav, kui ma ütleksin, et mul selliseid on 2 tk, alles tehase määrdeaines ja odomeetri näit on vastavalt 1 ja 6 km (ilmselt tehase testimine), siis kas sellised asjad on haruldased?
Muidugi selliseid eksemplare on leidub väga vähe.
isandpauk - 31-10-2012
Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.
Rimsi - 31-10-2012
(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas: Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.
Ja kas sis ka need on täiesti tavalised Riga 13'ned? Konditsioon on sama.
Ärge pange mind mu ostus kahetsema
isandpauk - 31-10-2012
Ostu headus sõltub sinu makstud hinnast ja sellest, mida sa kavatsed kõigi nende rigadega nüüd peale hakata.
urmet48 - 31-10-2012
Panid kõik oma rublad enne rahavahetust võrride-mopeedide alla?
Janka - 31-10-2012
Peida need mopid-võrrid veelkord järgnevaks kolmekümneks aastaks silma ja kiusatuse eest ära

.
Rimsi - 31-10-2012
Kusjuures see rublajutt väga mööda polnudki. Viimased eurod läksid minema.
Aga juba on ka kaks isendit müüdud (Riga 13). Läksid nagu soooooojad saiad ja pull oli näha särasilmset ostjat, kes oma silmi ei uskunud.
Kiusatus on küll...kasvõi peeglid paberist lahti võtta ja külge kruvida..
urmet48 - 31-10-2012
Krooniajal sain aastat 2 tagasi selliseid 3000 EEK tk osta

On minulgi mõni veel kokku panemata
taavi44 - 02-11-2012
Hinnast-väärtusest võiks siit aimu saada:
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=30554008
Rimsi - 26-04-2013
(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas: Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.
Rõõm on tõdeda, et ksf isandpauk eksis siin ikka rängalt just selles osas, et kellelegi pole kalli raha eest sellist asja vaja

Oli ikka küll, üle 10 inimese oli kes lõpuks järjekorras ootasid, et ehk joppab ja keegi broneeringust loobub.
Oksjoniportaali müükipanek hinna/väärtuse teadasaamiseks on üks rumalamaid soovitusi, mida enamjaolt just võhikutele soovitatakse kes vastavasse maailma jala uksevahele on saanud. Tsiteerides üht oma tuttavat: "Reaalset hinda võid vaadata Nõmme turul,kus on mitukümmend juurviljamüüjat".
Walter - 29-04-2013
Kas need Riga 13 -ned on seistes rooste läinud või petavad mu silmad?
Rimsi - 29-04-2013
(29-04-2013, 10:53 AM)Walter Kirjutas: Kas need Riga 13 -ned on seistes rooste läinud või petavad mu silmad?
Pakiraamid olid kõigil kolmel samast kohast roostelaigulised, ilmselt on midagi peale visatud neile kunagi. Seisid nad aidas mitte täiesti kuivas ventileeritavas ruumis, seega on mõningane värvikahju ilmselge. Nagu olen lugenud, siis juhtus ka seda, et mõnel masinal juba tehases väljudes värvi all kobrutas