automoto.ee foorumid
saksa politsei sari filmid - Printerisõbralik versioon

+- automoto.ee foorumid (https://forum.automoto.ee)
+-- Foorum: Varia (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Foorum: Vaba teema (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Teema: saksa politsei sari filmid (/showthread.php?tid=4520)

saksa politsei sari filmid - k2rpman - 24-01-2004

kas olete jälginud sellist saksa sarja nagu ; kutsuge cobra 11
kutsuge cobra 11: eriti julmalt lihtsalt võetakse ja retsitakse autosid, olen väheke jälginud ja nutt tuleb pealeSad , olen näinud paari kuu jooksul kuidas seal lihtsalt külmalt lõutakse sellised masinaid nagu: ford taunus coupe GT:mad::mad::mad::mad::mad::mad: 1 kord
opel manta coupe SadSadSadSadSadSadSadSad vähemalt 3 korda
opel manta 2d Sad:mad:Sad:mad:Sad paar korda kindlasti
bmw 635i :mad::mad::mad: ka paar korda
jaguar sitaks mitmeid kordasid

samas olen näinud ka dok filmi sama filmi võtte platsilt kus terve rekka treila täis arvatavasti tutikadi bmw 735-i lihtsalt suurel kiirusel maantee peale visati (pilt oli masendav) Sad
aasta oli siis 1995

tahaks teie arvamust teada , et mida arvate sellisest lõhkumisest.
samuti võiks teada anda veel sarju kus niimoodi masinaid lõhutakse (neid vist polegi rohkem)

- indrek(clubmb) - 24-01-2004

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: k2rpman
kas olete jälginud sellist saksa sarja nagu ; kutsuge cobra 11
kutsuge cobra 11: eriti julmalt lihtsalt võetakse ja retsitakse autosid, olen väheke jälginud ja nutt tuleb pealeSad , olen näinud paari kuu jooksul kuidas seal lihtsalt külmalt lõutakse sellised masinaid nagu: ford taunus coupe GT:mad::mad::mad::mad::mad::mad: 1 kord
opel manta coupe SadSadSadSadSadSadSadSad vähemalt 3 korda
opel manta 2d Sad:mad:Sad:mad:Sad paar korda kindlasti
bmw 635i :mad::mad::mad: ka paar korda
jaguar sitaks mitmeid kordasid

samas olen näinud ka dok filmi sama filmi võtte platsilt kus terve rekka treila täis arvatavasti tutikadi bmw 735-i lihtsalt suurel kiirusel maantee peale visati (pilt oli masendav) Sad
aasta oli siis 1995

tahaks teie arvamust teada , et mida arvate sellisest lõhkumisest.
samuti võiks teada anda veel sarju kus niimoodi masinaid lõhutakse (neid vist polegi rohkem)

No küll sa oled õrna hingega alles.
Cobra11 on selline imelik sari, et kui hakkab mingi megaavarii tekkima, siis krässi sõidavad tavaliselt vanad romud.

Algul näidatakse kiirteel odavalt igasuguseid exklusiivseid ja eksootilisi sõidukeid, kuid kui asi kokkupõrkeni jõuab siis aint vanad sierrad ja muud loxud.

Ja need uuemad ja teised klassikud, mis avarii teevad on Romulatuuning. Enamus on tehtud välimuselt ilusaks, kuid muu on allapoole arvestust

- heilo - 24-01-2004

Olen ka ise seda sarja vaadanud ja minu arvamus on, et nad võiks seda raha paremini kulutada, kui autode lõhkumisele + põhiline on see, et niipea, kui auto vastu seina sõidab, kohe plahvatab!!!
Samuti on süzee ikka igas seriaalis sama põhimõttega ja lõppu tead juba poolt tundi ette. Kaldub sellise rahapillamis-kehva seriaali poole. Ei meeldi. Autodest on kahju... Sad

- mighty tonka - 24-01-2004

mingi peaaegu 6 osa järjest pahadel on must Jeep Cherokee

- Jaanus - 24-01-2004

Olen ka mõned korrad seda sarja näinud. Iga kord ütlen mõttes ühe lause:Kui neid autosid paremini kasutada ei oska, jätke need trikid parem tegematta! Film kipub vahel päris ajuvabaks. Aga ju on sellel maal nii kombeks. Autodest on igaljuhul kahju.
Terv.Jaanus

- mrali - 24-01-2004

Hehh,aga mulle see-eest meeldib Cobra. Surmtõsiselt ei saa muidugi seda võtta.Kuna endal ka teatavaid isiklikke kontakte selle riigiga,olen veidi uurinud ka sealsete suhtumist säärastesse filmidesse.Üks hea sealne tuttav,tulevane surmtõsine ELi ametnik,leidis selle olevat \"doof\" kuna väidetavalt iga autopurustamise järel süütab keegi peategelastest seal sigareti...:keersilm
Aga,ta leidis lõppkokkuvõttes ka minu huvi neljarattaliste ja autospordi vastu samamoodi \"doof\" olevat...:mad: