Mis marki veoauto ja mis aasta väljalase? -
Talupoeg taluja - 11-10-2013
Millega siis tegu? Eks mul endal asi juba selge aga ehk täpsustame....
Tänan!
Ja nagu ühelt pildilt näha,on värske omanik asjale "käpa" juba peale pannud ja asi müüki ei lähe.
RE: Mis marki veoauto ja mis aasta väljalase? -
IIIFFFAR - 11-10-2013
Tootja- Made in- armastav isasüda.... eeskuju zis vai deutz....... Jo ta kuskile sinnepoole kaldus....
Ferry - 12-10-2013
IFA kuuekümnendate algus
Marko - 12-10-2013
Aiai, ma olin talupojast paremal arvamusel
Talupoeg taluja - 12-10-2013
(12-10-2013, 01:26 AM)Marko Kirjutas: Aiai, ma olin talupojast paremal arvamusel
Ei võta süüd omaks,pole ühtegi liigutust autu juures teinud.... tagasild on alt ära sõidetud võibolla juba aastakümneid tagasi.....
Mahno - 19-10-2013
Aga sa pole ju ometi nii lapsevihkaja, et sa sellisele rämeägedale veokale uut tagasilda koos ratastega ei meisterdaks?
Talupoeg taluja - 19-10-2013
(19-10-2013, 15:14 PM)Mahno Kirjutas: Aga sa pole ju ometi nii lapsevihkaja, et sa sellisele rämeägedale veokale uut tagasilda koos ratastega ei meisterdaks?
Noo,esialgu kõlbas põnnile isegi ilma tagasillata. Ja hetkelgi nurinat pole... Sügis no alles algas,talvgi pole enam kaugel. Ükskord võtan laksti ette ja teen ühe kandiliste ratastega tagasilla.... ja loodame,et mingid originaalitsejad ei nuriseks...
Aga pean mainima,et selle autuga on kõvasti sõidetud,sest rattateljel on suured kulumisjäljed ja rattadki loperdavad. Ju siis järsku on pikki vahemaid kimatud. Ja kes teab mitu kõvat autovedajat olnud. Meister on ka kõva polt olnud,sest isegi esiporitiiva ääred on sikemasinaga keeratud,tsingitud kere samuti...
Necro - 20-10-2013
Kui juba tegemiseks läheb, siis tee tagasild vedavaks
Talupoeg taluja - 20-10-2013
(20-10-2013, 17:43 PM)Necro Kirjutas: Kui juba tegemiseks läheb, siis tee tagasild vedavaks 
Ja et niidaks muru nagu Mersu....