Plaaniline katkestus. Serveri uuendus. -
svenson - 19-06-2024
Kuna kogu see foorum jookseb aegunud versioonidel, siis nõutakse vajalike uuendusi serveri poolelt. Ehk hetkel ei oska ennustada täpset töömahtu. Esialgne testimine näitas, et tuleb natuke suuremat töömahtu kui lihtsalt mõni hiireklikk. Seega alates täna hilisõhtust toimub katkestus, mis võib kesta 1 tunnist kuni ... saab asja korda.
RE: Plaaniline katkestus. Serveri uuendus. -
svenson - 20-06-2024
Tehtud!
selfdelete 3 days
tõnn - 20-06-2024
Väike "bug'i" on
Nimelt foorumi ülalosas on pikalt sellist asja millest allapoole kerides leiab ka foorumi ülesse.
tõnn - 20-06-2024
Nüüd korras.
svenson - 20-06-2024
Kellel veel näitab vigu, siis teha nn. rakse uuendus. Hard refresh ehk ctrl +F5
Marko - 20-06-2024
Piltide lisamine on kadunud, kass ka murelik
nn rakse uuendusest pole abi kahjuks!
isandpauk - 20-06-2024
Jep, manuste lisamise kohal on lihtsalt kiri Manused.
tõnn - 21-06-2024
Uus musta-valge kujundus ei ole parem kui vana.
svenson - 21-06-2024
(21-06-2024, 00:20 AM)tõnn Kirjutas: Uus musta-valge kujundus ei ole parem kui vana.
See oli ajutine, vaja oli indikaatorit, et teha uue ja vana vahel vahet. Mingi hetk tekib siia ka tumedam nahk ja rohkem värvivalikuid, mäletan, et keegi läks foorumist ära kuna Ukraina kollane tekkis siia. Nüüd saab valida mõne erineva värvilahendusega "naha" vahel.
Ehk osadel inimestel, k.a. mina on parem lugeda kui nt taust on tumedat värvi.
Marko - 22-06-2024
Kas piltide otselisamine on nüüd valitud seltskonnale? Vanasõidukite loendis on pildid manusena nagu vanasti, mulle aga lisamisvõimalust ei ole tekkinud.
Telc - 23-06-2024
(22-06-2024, 21:15 PM)Marko Kirjutas: Kas piltide otselisamine on nüüd valitud seltskonnale? Vanasõidukite loendis on pildid manusena nagu vanasti, mulle aga lisamisvõimalust ei ole tekkinud.
Ma ei usu, et ma mingi "valitud seltskond" olen.
Pigem tuleb lihtsalt natuke ümber õppida ja harjuda.
https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=52266&pid=568045#pid568045
Marko - 23-06-2024
Jah nägin ja kõrvalteemas on muud juttu ka sellest.
Infot ei olnud ja ma olen itilollu, aga mul on oma deus....
v6sa - 23-06-2024
(22-06-2024, 21:15 PM)Marko Kirjutas: Kas piltide otselisamine on nüüd valitud seltskonnale? Vanasõidukite loendis on pildid manusena nagu vanasti, mulle aga lisamisvõimalust ei ole tekkinud.
Ei ole valitud seltskonnale, aga see on osa kampaaniast "tagasi juurte juurde!". Ma olen nii vana, et mäletan veel sissehelistamise modemi laulu ja aega, kus üks MP3 laul ei mahtunud ühele välisele andmekandjale ära. 500kb piirang on selle ajastu loogiline tunnus.
Pildi lisamise kastil võiks olla mingi märge muidugi juures. Varasema kogemuse puudumisel lihtsalt ehku peale tühjale väljale klõpsamiseks peab olema varasem kokkupuude sääraste, itimeestele arusaadavate, vihjete lugemiseks.
Marko - 24-06-2024
Muuda
Kustuta
Varemalt olid oma postituse all sellised nupud, nüüd ei ole, palun kommentaari!
Näitlikustamiseks üks juhuslik screenshot.
aavu - 24-06-2024
Foorum avaneb aeglasemalt kui enne uuendamist. Kas põhjus uuendustes või minu arvutis, pole mulle teada. Kui juba avatud, siis erilist kiiruse vahet ei ole märganud.
Jesper - 26-06-2024
3 minutiga piiratud muutmine on üks ääretult tüütu uuendus - mingit pikemat postitust tehes kipub ikka ebatäpsusi sisse jääma, nüüd peab neid parandama "postituse muutmise postituse" vormis...
v6sa - 26-06-2024
(26-06-2024, 00:56 AM)Jesper Kirjutas: 3 minutiga piiratud muutmine ...
Mesasi see on?
Kas kiire muutmise valik täieliku muutmise asemel peaks olema ajaliselt piiratud? Miks mul ei ole?
honkomees - 26-06-2024
(26-06-2024, 06:56 AM)v6sa Kirjutas: (26-06-2024, 00:56 AM)Jesper Kirjutas: 3 minutiga piiratud muutmine ...
Mesasi see on?
Kas kiire muutmise valik täieliku muutmise asemel peaks olema ajaliselt piiratud? Miks mul ei ole?
Mul tekib kohe peale postitamist muutmise nupp aga sama küsimus, muutmise võimalus on oluline sh kogu aeg, ka kustutamise nupuke.
v6sa - 26-06-2024
Kustutada saab ju muutmise vaatest. Paned linnukese kasti ja ongi läinud.
Muutmise nupp on ka kenasti alles. Või kellelegi kaob see ära?
EDIT: Muutsin seda postitust 14 h hiljem praeguse teksti lisamisega. Miks Honkomehel (ja Jesperil ja ilmselt veel kellelgi) muutmise funktsiooni ei lubata?
honkomees - 26-06-2024
(26-06-2024, 07:36 AM)v6sa Kirjutas: Kustutada saab ju muutmise vaatest. Paned linnukese kasti ja ongi läinud.
Muutmise nupp on ka kenasti alles. Või kellelegi kaob see ära?
Kaob ilusasti ära kui nati aega möödas on postitamisest.