valetab mulle sünni aega -
Erik - 05-10-2004
Ei tea miks see nii on... seadetes on, et mu sünnipäev on 16.02.88 aga kui vaatad nagu minu profiili, siis näitab, et 15.02.88...
Kas nii näitab ainult minul?
RE: valetab mulle sünni aega -
sugraM - 05-10-2004
Yep, sama asi. Vaatasin järgi, seadetes kuupäev õige, kasutaja infos üks päev varasem.
k2rpman - 05-10-2004
siin sama päev seadetes 17 aga profiilil 16 :@
allah - 05-10-2004
Mul samuti paneb ühe päevaga mööda.
tsiklivend - 05-10-2004
see paistab kõigil niimoodi olevat
morris - 05-10-2004
Aga kalendris on õige päev
Alts - 05-10-2004
Sellest veast on kuskil bugide threadis juba kevade paiku juttu olnud. Viga ei ole peetud nii tähtsaks, et sellega esmajärjekorras tegelda. Jesper võibolla kommenteerib, sest tema nagu hetkel selle foorumi \"mootori\" poolega tegeleb.
Jesper - 05-10-2004
Foorumisofti arendajad lasevad nii kähku uusi versioone välja, et ei jõua õieti vanadest kõiki vigu välja noppida. Just tuli jälle uus... Ehk on seal ära parandatud.
Muideks pange end valmis, varsti tuleb automoto RSS feed
RE: RE: valetab mulle sünni aega -
morris - 05-10-2004
Jesper Kirjutas:Muideks pange end valmis, varsti tuleb automoto RSS feed
Jesper on nüüd nii lahe poiss et seletab ka eesti keeles mis ta just ütles
PETSS - 05-10-2004
Mul ka üts päew warem aga mul suurt see es sega.
RE: RE: RE: valetab mulle sünni aega -
k2rpman - 05-10-2004
morris Kirjutas:Jesper Kirjutas:Muideks pange end valmis, varsti tuleb automoto RSS feed
Jesper on nüüd nii lahe poiss et seletab ka eesti keeles mis ta just ütles
kusjuures ma mõtlesin ise ka seda sama küsida, aga mõtlesin et ei hakka ennast lolliks tegema.
Jesper - 06-10-2004
Heh, vabandust, sellele pole head eestikeelset vastet vist olemaski, aga põhimõtteliselt on see nagu \"Vaata tänaseid postitusi\", aga parem. Lugemiseks on näiteks Firefoxi sees elav väike lisavidin (Sage) või mõni eraldi programm (neid on miljon), mis kuvab ilusti reaalajas postitusi. Mugav neile, kes töötavad päev läbi arvuti taga. Outlooki jaoks oli ka sarnane integreeritud vidin, kui ei viitsi tööd teha, siis teed näo, nagu loeks maili, tegelikult loed foorumit
Ühesõnaga lugege ise edasi kui huvitab:
http://www.webreference.com/authoring/languages/xml/rss/intro/ või googlest \"rss\".
Tegelikult ma veel ei tea, kui hästi see foorumisofti puhul töötab, kuna ma lihtsalt lugesin uues versioonis olevate uuenduste nimekirja
Aga ma usun et nii lihtsat asja ei anna väga kehvasti teha.
Alts - 31-10-2004
Ega pole teada, millal see rss feed realiseerub? Ise kasutan juba kaks nädalat Feedreaderit ja olen leidnud selle rss feedi super oleva. Hetkel pidevalt kursis: Postimees, Päevaleht, Minut, Osta.ee autode ja arvutustehnika kuulutused, Job.ee tööpakkumised, LHV foorum + muu