Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
Nägin ja lugesin ka kuskil netis. Vist oli tegemist veoautost möödasõiduga ja siis läks käest ära (libe). Hea, et juhile midagi erilist ei juhtunud (vist sisuliselt puhtalt tuli loost välja). Auto olevat põlema ka korra vist läinud. See kõik on kuulu tasemel, mina täpsemalt ei oska õelda.
Postitused: 1,675
Teemad: 188
Maine:
16
teame... teame... see juhtus ju päris minu kodu naabruses... suvel tapakiirendusele võistlema mindud sai siis sellel teelõigul on ikka 250 kah kulgetud...
Postitused: 856
Teemad: 126
Liitus: Aug 2002
Maine:
0
Tasa sõuda- kaugele jõuad!
Land Rover S II A max. speed 83 km/h
:???
OÜ Green Oval
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kristjan (+372)5010599
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Maine:
16
loomulikult olin mina tagaistmel turvavöödesse ennast aheldanud...
Maine:
16
mis audis...
suvel ikka... ühes teises masinas... ah ma niisama rääkisin suusoojaks antud teelõigust...
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
Jube wärk. Kusjuures asjaosalised on veel kuraasi täis. Kui rekka asemel oleks mõni inimesi täistuubitud väikebuss tulnud, siis oleks vist uus autoavarii laibarekord sündinud
Postitused: 91
Teemad: 13
Liitus: Dec 2002
Maine:
0
Kunagi paar aastat tagasi saadeti mind (politseiameti) esindajana tartu mnt avariile kus VW Sharan põrkas kokku veokiga. 4 inimest kohapeal surnuks. Tõesõna ega siin pole kiidelda millegagi. Kui ikka näed kuidas inimesed suvekummiga või siis pensionieas talverehviga lume sees tuisus uisutavad. See VW oli kah möödasõidul. (libatakso). Kurb. Kõige jõhkram oli muidugi see kui TV uudistegurud seal laipade vahel keksisid ja suuri plaane võtsid ja kommenteerisid kui hea materjal. Ei pidanud neid politseilint ega ka liikluspolitseinike suusõnaline keeld, enne ei taganetud kui ühele neist kättega kallale mindi.
Eks seekord Audis olnud võivad hakata seda päeva teiseks sünnipäevaks pidama...
Dodge Journey