stellatüüp
Registreerimata
minu stella
mootor v-501m
Kõik tuled ja viled töötavad,masinal otseselt viga midagi pole.
Bling Bling
Registreerimata
Pesuehtne mahlapress.... sorry, mitte midagi isiklikku.
Kui kiirus oleks juba mingi 70km/h, siis oleks midagi sellega teha ka. Väheke parandust ja ta liigub jälle.
Postitused: 120
Teemad: 19
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Korralik näeb välja. Ürita siis mitte põllapääl sõita ja hoia masin korras.
stellatüüp
Registreerimata
stellatüüp
Registreerimata
Tuli on nii viltu sest ta oli katki,kuid nüüdseks korda tehtud.
Hetkel on masin kõik juppideks,alustan homme kokkupanekut.Masin juppideks tänu minule ja libedale jääle.See juhtus nii et ajasime jääl niisama ralli kuni ei võtnud enam kurvi väja ja targem oli ikkagi vist kukkuda kui puusse panna.Kuna kukkusin käigukangi poolsele küljele (ka suur käiguhoob on põhjus)läks seest käiguhoova võll pooleks(ühe randi koha pealt).Võll sai lastud kokku keevitada ja varsti läheb sõit edasi.
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Kaasfoorumlaste austamiseks oleks siiski siia mõistlik kirjutada täislausetega ning kasutamisväärseiks võiks pidada ka punkti ja suurt algustähte.
Mina nt ei saanudki aru, mis Stella tulega juhtus, kuigi ma püüdsin lugeda nii- ja teistmoodi ja oleks ehk nõugi andnud...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
stellatüüp
Registreerimata
küssa:Kas keegi teab kus võib pärnust saada kiivri hind kuni 1000kr.võib olla kasutatud
Postitused: 69
Teemad: 13
Liitus: Nov 2004
Maine:
1
võiksid vaadata turult.Ise sain Viljandist, turult uue kiivri Tornado.
Abja võrrituuning