Postitused: 1,482
Teemad: 216
Liitus: Jun 2004
Maine:
111
Taastan ise DKW NZ 350 aastast 1939. Sinu raam ja ka pildid rattast on väga sarnased just sellele mudelile. Raami sellel osal ei ole minu teada numbrit. Nn raaminumber on tagumise vasakpoolse kolmnurkse hargi peal.
Sama raam oli ka NZ 250, võib-olla veel mõnel mudelil. Ilmselt on samasugune raam ka IZ 350, võib-olla ka IZ 49.
Postitused: 548
Teemad: 33
Liitus: Dec 2002
Maine:
1
Minu arvamus on, et kui ei ole raami esiosal "birka" kinnitamiseks mõeldud neediauke, siis ei ole ilmselt tegu Izevski tehase toodanguga. Kontrolli neediauke ka seestpoolt!
Postitused: 5,103
Teemad: 211
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
On minulgi mõned NZ raamid, K tähte pole osanud tähele panna aga Kui nüüd just ei eksi, siis NZ eelńenud mudelite (SB, KM-KS?) raamide kaelaosadel mis käivad raami külge poltidega ka K tähed sisse löödud (kui ei olnud mingi teine täht, igatahes 2-l erineva mudeli rattal oli sama täht) . Eelnevate vastajatega sama meelt, NZ-il raamisilt otse ees ja roolilukk.
Postitused: 356
Teemad: 65
Liitus: Aug 2005
Maine:
2
ma pakuks ka et DKW NZ 350 sest IZ-il ei ole rooliluku kohta ja IZ-il on birka needitud raami ette külje peale aga mitte täitsa ees. DKW-del minuteada birka ikka ees (vähemalt sport 250-l)
militaarmootorrattur
Postitused: 5,103
Teemad: 211
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Parandan oma eelmises postituses toodud dasinform. pärast, SB ja KS/KM mudelite raamide kaelatükkidel mitte K vaid N täht koos muuga, küll aga NZ250 raamil leidsin mingi kriipsu mida võiks K tähe osaks pidada, paar raami veel sodi all aga kätte eisaa ja puhastamata.