pilt.ee

olen suht värske foorumi kasutaja, ja mis mind töeliselt häirib ,et pilt.ee on pikemat aega maas!! Sad omalgi oli konto seal!!! kehv lugeda vanemaid teemasi , aru ei saa ,millest jutt teinekord!! uvitav kas see lehekylg kunagi tagasi ka tuleb , vei peab protesteerima akkama, miitingut pidama"andke pilt .ee" tagasi!!
Vasta

Nii palju kui kuulnud olen siis seda lehte enam vist taastama ei hakata.
Vasta

PILT.EEd ei tule enam, see on märg unenägu.
Asi on totaalselt pankrotis ning enam pole midagi halada ka.
Sellest peaks üks teema veel olema.
Vasta

Aga palun: http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=15737

Risto.

vaz 21013, vaz 2107, Szd, Kovrovets, Jawa 360
http://www.carrating.org/car.php?12714 .
Vasta

Ei hakanud uut teemat tegema.
Kas teil ka praegu fotoalbum.ee n.n. nöögib ajusid (ei lase pilte laadida,esilehel ei tee kõike pilte lahti,osade piltide asemel on kast punase ristiga jms)? Eile õhtu mul oli,ühe portsu laadisin pilte sisse aga järgmist enam ei lae. Kõik. Täna vaatasin,mis jama on,kõik kirjutavad rahulikult kommentaare piltide alla,millest on vaid kandiline ruut punase ristiga! Tundub,et ainult minul on see jama? Enda arvuti reastarti tegin,paremaks ei läinud...
Näiteks ühe pildi kommentaar ja pilt ise selline

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Vasta

EdR Kirjutas:Tundub,et ainult minul on see jama? Enda arvuti reastarti tegin,paremaks ei läinud...

EdR sa pole ainuke mu söbral oli sama probleem, kui ta windowsis pilte fotoalbum.ee ülesse riputas.

Ise ei ole tükk aega pilte sinna, ülesse riputanud, aga ma vöin katsetada ehk Kubuntuga saab midagi ülesse panna.

Ise ka ei saanud oma pilte vaatata ainult, valged pildid on ja tekst. Sad

www.classiccar.co.uk
www.carandclassic.co.uk
www.classiccarsforsale.co.uk
Müüa 2140 1982
Tartu on muutumas drifti Päälinnaks, oma ringristmikudega. Big Grin

Vasta

Mul sama jama, natuke aega tagasi veel kõik töötasRolleyes

P.S. Kui järgime kord screenshoti teed võiksid vajutada klaviatuuril sellist nuppu nagu Prt Scr SysRq, siis lähed painti ja paste - kvaliteet parem ja pole vaja fotokaga jamadaSmile
Vasta

reymo1995 Kirjutas:Mul sama jama, natuke aega tagasi veel kõik töötasRolleyes

P.S. Kui järgime kord screenshoti teed võiksid vajutada klaviatuuril sellist nuppu nagu Prt Scr SysRq, siis lähed painti ja paste - kvaliteet parem ja pole vaja fotokaga jamadaSmile

Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...

Vähemalt ei puuduta fotoalbumi probleem ainult mind.

Vasta

No pole hullu, kõik õpivad ...Wink

EdR Kirjutas:Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...
Vasta

See hea lahendus, aga mul laptop ja seda nuppu polegi. Smile

Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Vasta

EdR Kirjutas:

Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...

Näe siin on õpetus http://www.youtube.com/watch?v=xcM5RCl2IjU
Vasta

indrek1000 Kirjutas:See hea lahendus, aga mul laptop ja seda nuppu polegi. Smile

Minu sülekal peab selleks kahte nuppu vajutama(FN ja Prt sc sinised nuppud )
kuid nüüd, kus mul Kubuntu on, käib see teisiti juba.

www.classiccar.co.uk
www.carandclassic.co.uk
www.classiccarsforsale.co.uk
Müüa 2140 1982
Tartu on muutumas drifti Päälinnaks, oma ringristmikudega. Big Grin

Vasta

EdR-le veel niipalju, et ehk aitab veebibrauseri vahetus. Vähemalt mul firefoxiga pole mingeid probleeme.

Aga siiski soovitan jamade korral pöörduda fotoalbumi modede poole. Detsembris sai nende abil enda probleemid ilusti lahendatud...
Vasta

Tundub,et fotoalbum toimib nüüd jälle.
Ka mingi kuu aega tagasi oli selline jama,et kui pilte korraga hulgi üles laadisid,juhtus nii,et laaditavate piltide nimekirjast iga kolmas-neljas pilt ei tahtnud üles laadida. Ka see probleem lahenes mingil hetkel iseenesest.

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne