olen suht värske foorumi kasutaja, ja mis mind töeliselt häirib ,et pilt.ee on pikemat aega maas!! omalgi oli konto seal!!! kehv lugeda vanemaid teemasi , aru ei saa ,millest jutt teinekord!! uvitav kas see lehekylg kunagi tagasi ka tuleb , vei peab protesteerima akkama, miitingut pidama"andke pilt .ee" tagasi!!
(Seda postitust muudeti viimati: 05-07-2008, 22:46 PM ja muutjaks oli Edel.)
Ei hakanud uut teemat tegema.
Kas teil ka praegu fotoalbum.ee n.n. nöögib ajusid (ei lase pilte laadida,esilehel ei tee kõike pilte lahti,osade piltide asemel on kast punase ristiga jms)? Eile õhtu mul oli,ühe portsu laadisin pilte sisse aga järgmist enam ei lae. Kõik. Täna vaatasin,mis jama on,kõik kirjutavad rahulikult kommentaare piltide alla,millest on vaid kandiline ruut punase ristiga! Tundub,et ainult minul on see jama? Enda arvuti reastarti tegin,paremaks ei läinud...
Näiteks ühe pildi kommentaar ja pilt ise selline
(Seda postitust muudeti viimati: 05-07-2008, 22:57 PM ja muutjaks oli reymo1995.)
Mul sama jama, natuke aega tagasi veel kõik töötas
P.S. Kui järgime kord screenshoti teed võiksid vajutada klaviatuuril sellist nuppu nagu Prt Scr SysRq, siis lähed painti ja paste - kvaliteet parem ja pole vaja fotokaga jamada
reymo1995 Kirjutas:Mul sama jama, natuke aega tagasi veel kõik töötas
P.S. Kui järgime kord screenshoti teed võiksid vajutada klaviatuuril sellist nuppu nagu Prt Scr SysRq, siis lähed painti ja paste - kvaliteet parem ja pole vaja fotokaga jamada
Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...
Vähemalt ei puuduta fotoalbumi probleem ainult mind.
(Seda postitust muudeti viimati: 05-07-2008, 23:15 PM ja muutjaks oli reymo1995.)
No pole hullu, kõik õpivad ...
EdR Kirjutas:Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...
See hea lahendus, aga mul laptop ja seda nuppu polegi.
Hea üelda,vajuta seda,toda ja kolmandat. Proovisin aga ei midagi. Mina olen arvutalal ikka nii loll,et ei saa ka selle siinkirjeldatud lihtsa asjaga hakkama ning senikaua kuni keegi mulle reaalselt ette näitab,kuidas see asi ikkagi käib...
Tundub,et fotoalbum toimib nüüd jälle.
Ka mingi kuu aega tagasi oli selline jama,et kui pilte korraga hulgi üles laadisid,juhtus nii,et laaditavate piltide nimekirjast iga kolmas-neljas pilt ei tahtnud üles laadida. Ka see probleem lahenes mingil hetkel iseenesest.