Postitused: 2,450
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Kui keegi teab, kust neid lippe veel saada on võiks siin teada anda. Tahaks oma masinatele ka panna.
Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Käisin Tlnas nii mõnes Saastamarketis ja ei leidnud, väidetakse aga, et saadaval veel on.
Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
Muide ise mötlesin värvida, kui ma omale MINI ükskord saan, siis pseudolipu katusele, kus oleks kasutusel Eesti lippu värvid, aga Suur-Britannia lippu kujunduses nagu on Eesti jalgpalli fänklubil.
Ahja ennist oli siin mingi jutt intregratsioonist Eno poolt. Siis ütlen mida ma olen kuulnud, et selles asjas on süü täijelikult venelaste enda asi, kuigi sellel on intregratsiooni värgis on möned puudused, siis näide teile Soomes on köik asjad mis lihtsustaksid inimesel seda ehk siis kohaliku keelt öppida on tehtud. Üks asi näiteks on see, et sa saad töölt vabad päevad, et seda keelt öppida ja täijesti tasuta riik pidi vist selle eest veel peale maksma ka on muid asju veel, kuid mulle ei tule präegust need meelde, kuid venelane ei taha sellest midagi kuulda , kuigi töötada ja elada tahab siin. Ja seda pole ainult meie probleem nendega, et nad ei taha kohalikku keelt selgeks öppida, paljud riigid on nendega lausa hädas.
Kokku vöteks viga pole meie intregatsiooni poolitikas vaid inimestes endis.
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
mis see Eesti lipp autodel nii eriline on, väga leivinud on briti lipu värvid (minid, jag jne), usa värvid, itaalia värvid, keegi ei prööka, isegi inimesed kes ei tea kus see riik asub kasutavad neid, mul kunagi klassivenna isa värvis ärkamisajal oma 01 sinimustvalgeks, no mis need meie lipuvärvid siis haruldasemad kui teistel, lihtsalt meid on vähem, äkki kunagi tuleb aeg kui tartu scaniad ja estfieldid tulevad tehasest sinimustvalgetena ja neeger sõidab estfieldiga mosambiigis mis on sinimustvalge lihtsalt sellepärast et sellel või tal on seos eestiga ja värvid sobivad kokku
Postitused: 328
Teemad: 13
Liitus: Feb 2006
Maine:
3
Mis puhul see siis hallist massist õigem ona?Ehk selgitad.Kas oli mingi tähtpäev, või püha?
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
niipalju, kui minu tähelepanekud kinnitavad, tähendavad lipud mõlema tagaukse küljes seda, et autol on lõhnakuusk, kiletatud klaasid ja subwoofer...
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Aug 2007
Maine:
0
Minu arust on veel okei, kui autol on üks lipp küljes, aga milleks neid sinna 2 toppida. Muidugi kõige parem ja ilusam oleks, kui inimesed paneks need välja vaid riigipühal näiteks. See näitaks tõelist eestlust ja ühtekuuluvust. Üldiselt ei häiri, igaüks ise teab, mis teeb.
Postitused: 249
Teemad: 29
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Nädalavahetusel Pärnus paar kokkupuudet liputajatega. Kaks erinevat seltskonda autodel lipud narmendavad, auto ümber noorte räuskav seltskond, juuakse alkoholi avalikus kohas ja visatakse taara, praht maha. Sellised seigad jäävad meelde ja silma ka välisturistile, kes viivad sõnumi laia maailma.
kui leiad naftat, lõpeta puurimine ja alusta pumpamist
urmas.raidlo@gmail.com