15-05-2008, 10:50 AM
Juhtus talvel siis väike apsakas ja yks väike lepavits jäi ette..
Muidugi hiljem selgus , et too pilbas oli k6vasti tugevam kui auto.
Igatahes oleks esimese asjana vaja m66tusid..
Googeldasin vähe , aga ei suutnud päris 6igeid märks6nu leida(dimensions oli ainus m6te , mida proovida, pole ingl. k. päris kodus kah)
Igatahes on amordipystaku ylemine ots nihkunud sutsu mootori suunas .
Esialgu tundub poolraam ja amordipystak ise korras olevat , aga kuni pystakuni on ka sisemine poriplekk(v6i mismoodi seda nimetada?) ka kortsus.
Pauk läks täpselt poolraamist mööda ja vastu siis poriplekki ja vahetult enne pystakut ei puu pidama.
Et paluks , kas keegi viitsib otsida mulle nina jooniseid m66tudega v6i annaks äkki sobivaid märks6nu mida guugeldada.
Juhul kui see teema sobib siia foorumisse , siis kysiks veel vähe n6u ja postitaks ka täpsemad pildid asja kohta.Usun et Ebk foorumist ma asjalikku n6u ei saa.
kahjuks auto pole piisavalt vana (17a) 1991 a bmw 318(e36)
Asja m6te oleks ise teha , mingi väike 6ppetund ja esimesed kogemused saada
Lisan manusena yhe pildi , kes tahab see vaatab
Muidugi hiljem selgus , et too pilbas oli k6vasti tugevam kui auto.
Igatahes oleks esimese asjana vaja m66tusid..
Googeldasin vähe , aga ei suutnud päris 6igeid märks6nu leida(dimensions oli ainus m6te , mida proovida, pole ingl. k. päris kodus kah)
Igatahes on amordipystaku ylemine ots nihkunud sutsu mootori suunas .
Esialgu tundub poolraam ja amordipystak ise korras olevat , aga kuni pystakuni on ka sisemine poriplekk(v6i mismoodi seda nimetada?) ka kortsus.
Pauk läks täpselt poolraamist mööda ja vastu siis poriplekki ja vahetult enne pystakut ei puu pidama.
Et paluks , kas keegi viitsib otsida mulle nina jooniseid m66tudega v6i annaks äkki sobivaid märks6nu mida guugeldada.
Juhul kui see teema sobib siia foorumisse , siis kysiks veel vähe n6u ja postitaks ka täpsemad pildid asja kohta.Usun et Ebk foorumist ma asjalikku n6u ei saa.
kahjuks auto pole piisavalt vana (17a) 1991 a bmw 318(e36)
Asja m6te oleks ise teha , mingi väike 6ppetund ja esimesed kogemused saada
Lisan manusena yhe pildi , kes tahab see vaatab
Pole midagi targemat teha