Postitused: 3
Teemad: 5
Liitus: Jan 2011
Maine:
0
kaua tuleb emailile see aktiveerimisevärk? Ootan juba kolmandat päeva ja olen mitu korda lasknud uuesti saata seda, aga pole tolku olnud!
Postitused: 5,866
Teemad: 745
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Üheks põhjuseks võib olla näiteks rassistlik e-posti aadress. Teine teie kasutuses olev aadress (nimeline@hot.ee) on nähtavasti parem valik...
A.
adminn
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3
Maine:
0
ma ei saa uut emaili ka enam panna?
Postitused: 343
Teemad: 11
Maine:
4
Tere,
Mul sama jama, et @mail.ee aadressile ei tule siiani aktiveerimiskoodi. Teistese teemadesse ei lasta kirjutama, imestan, et praegu ja siin seda kirja toksida saan. Aidake mind palun foorumisse.
Tänades,
IP
Postitused: 572
Maine:
21
Sama mure. St gmaili aadressile saadetav aktiveerimine ei jõua kohale. Samas nt tööaadressi peab jälle ebasobivaks (invalid) ...
Maine:
37
Kasutajad aktiveeritud.
Asp
adminn
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 343
Maine:
4
Tänud, tundub, et mul kõik OK!
Terv IP
Postitused: 1
Teemad: 2
Liitus: Feb 2011
Maine:
0
Tere! Ka probleemi ees, et kinnituskirja ei saabu @gmail.com aadressile.
Ettetänades, H
Postitused: 77
Teemad: 8
Maine:
0
Tervist, sama probleem nagu eelnevatel postitajatel, GMaili kirja ei tule, olen kahel korral uuesti lastnud saata kirja. Administraatorid/moderaatorid, ehk saaksite aktiveerida?
Ettetänades, kasutaja Corpy!
Postitused: 3,684
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Asp näikse tegutsevat ja kaks liiget juures
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Maine:
37
Töötu värk..aega palju, nina arvutis..
A.
Postitused: 1
Maine:
0
Sooviksin samuti meilile saada aktiveerimiskirja.
Edu ja jaksu!
Postitused: 2
Teemad: 0
Maine:
0
Sooviks samuti aktiveerimist. @hotmail.com-ile ei tule kirja.