Huvi pärast lõin kaasfoorumlase nymmiku signatuuri lahti ja peaaegu teise asjana, mis ma leidsin, kirjutab Sid:
"Kui tahad uusi mansette osta siis läänekatest sobivad Frenkit`i toodetest komplektid nr. 119085, 319020 või 319065. Nendes komplektides on kaks tihendit ja ka muid muhule mittesobivaid pudinaid. Pärnust saab neid Raunex`ist või Sekk`ist."
Jossu, katsu ikka oma ala inimestega rohkem suhelda, pole mõtet alati ise jalgratast leiutada....
(09-01-2012, 17:28 PM)nymmik Kirjutas: krt need lääne asjad on ka nii ja naa kvaliteediga ...
OT jätkub, aga Jossu sai vast targaks ka juba....

) Lootma peab.
Nõus, et on nii ja naa. Viimasele Alfale, mis ma ehitasin, sai kaks korda tellitud nii kojameeste mootorit, õlirõhu andurit kui klaasipesu kotti (sel on kott, mitte paak). + sada muud osa, mis külge ei sobi jne. Plekiosadest rääkimata.
Aga kõiki neid osi ühendas üks tunnus: valge ilma ühegi kirjata pappkarp või kirjadeta kilekott. Või hoopis ilma pakendita. Ehk siis kohe sai aru, kus nad tegelikult tehtud olid...
Õnneks müüja, sakslane, kelle käest põhiliselt sai ostetud, oli nii arusaaja (eks ta ise ka teadis, et tegu hiina saastaga), et ütles vaid, et ahah, kojameeste mootor ei tööta, viska prügikasti ja kolme päeva pärast saad uue kätte ja kohe panen teele...
Aga midagi pole teha, varuosade tootmine on itta nihkunud. Mäletan, umbes 15 aastat tagasi kui varuosadega tegelema hakkasin, sihukest jama ei olnud...
Aga nüüd edasi ma olen parem vait, muidu Jossukene saab jälle pahaseks:
(07-12-2008, 11:01 AM)Jossu Kirjutas: Lp Stihl, kas sa ise oled midagi teind, mõne asjaliku/ toimima lehekülje?
Btw mingi ''jube lahe'' blogi ei ole teps mitte sama asi, kui miskit lehekülg.
Niikauaks aga plõks kinni.
Sinu jaoks läkski plõks kinni....

Ei jõua mina ka sulle lutipudelit koguaeg suhu toppida, ise pead hakkama saama...