(14-08-2012, 21:18 PM)oldmoped Kirjutas: Ilmad hakkavad juba jahenema ja paras aeg on oma villased pintsakud välja otsida, vanaaegne jalgratas kaasa võtta ja Haapsallu mööda mereäärt ja vanalinna promeneerima tulla!
Kogunemine Haapsalus, Värkstuba Vana Jalgratas juures Niine 17. Väljasõit orienteeruvalt kell 12.00
Orienteeruv läbisõit saab olema 10-15km, tõuse ega langusi ei ole.
Oi Jaan, oi-oi-oiii! Mis see siis nüüd jälle on? Mõte iseenesest ju hea! Aga miks just Haapsalus, kas Sa üldse kujutad ette, kus see Haapsalu asub? Ja kas on ikka Haapsalu esimene Tweed (sõit)? Ja mis see Tweed ka tähendab?
Minul iseenesest muidugi villane ülikond olemas on, jumala abiga sai ka Ilmarilt üks vana jalgratas üle löödud ja "seibi täpsusega" ära restoreeritud. Aga see soolane mereõhk! Kas see mitte värskeltrestoreeritud, niklist ja lakist kiiskavat "võltslatvellot" rooste ei aja?
Teest ja saiakestest Sa ka midagi ei räägi?
No see, et langusi ei ole, see on muidugi hea, aga miks tõuse ei ole?
Mina igatahes midagi ei luba, ei selle korra ega järgmise aasta ja kuulipilduja kohta ammugi, peab kalendrist järgi vaatama. Iseenesest 10 km, selle sõidab lõdvalt 49 minutiga ära, eks vaatab!
(Vb ei oleks tohtinud siia teemasse sellist jutuloba lisada, aga mis teha, selline ma juba olen. Ja ega teisi nii ülearu palju ka pole, kes asja südamesse võtaks! Kui teise teemasse sirtsutamine jälle pahaks pannakse, eks kustutame ära ja läheme puu otsa tagasi!

)
Loodame paremat!