Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
tegemist on vana volga gaz22-ga, selle ostis mu isa veel rubla ajal, oli siis juba lahti võetud, nüüd käib kokku panemine, sellega läheb veel tükk aega enne kui sõitma saab, aga kui üks kord saab siis peaks sellest saama üks väheseid iludusi mis veel alles on. Ise olen 17, aga autode ehitus harrastaja taseml juba üsna selge,ja selle loo tahtsin lisada siia sest siin on pole eriti restaureemis lugusid. loodan et praegune tulemus meeldib.
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Väga eht projekt:bounceViljandi turu juures võib sellist valget näha mõnikord,väga korralik masin.
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
Viljandis sõidab vahel ringi valukatega
sinine pärla Gaz 22.Mitu korda näind seda.
Maine:
7
minu oma saab olema beez ja võimalikult originaal, praegu on kahjuks juba pandud 04 ahi, aga välimus tuleb originaal ja see ahi ongi ainukene asi mis ei ole selles autos õige.
Postitused: 5,836
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
34
Muide..ahju ei pea tingimata vahetama. Unic-Moto presidendi M-412le pandi ühes siinses radiaatoreid müüvas firmas originaalotste vahele uus moodne radika sisu, tulemuseks oli superhea soojendus. Maksis vist miski 1K jagu. Kui huvi, saab firma nime talt uurida.
Asp
Maine:
7
kas kellegil on veel siin foorumis gaz 22, kui on siis tahaks näha teie projektide pilte ka.
Postitused: 1,296
Teemad: 69
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Tere!
Moskvichile paigaldati uued Nissensi kütteradiaatori ribid originaal kausside vahele Laki Autos. Tulemuseks oli parema jala kinga kuivamine suure kuumuse käes kõvaraks, vasak jäi endiselt külmaks, sest uksetihendid ei pidanud tuult.
Mõned pildid minu GAZ 22-st on juba siin foorumis üleval.
Lugupidamisega
Tõnu Piibur