13-03-2013, 20:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2013, 20:55 PM ja muutjaks oli valdy.)
Minu oma oli algul üldse ilma vedava tagasillata. Selle pookisin alles hiljem külge, siis kui õnnestus see sild hankida õndsal vene ajal. Mootoreid on peal olnud kolm. Algul ZID 4.5, tutikas mootor oli aga jäi lahjaks. Praegugi alles, ootab mõnd projekti. Siis õnnestus hankida saksa diisel. Neljase RS09 üks silinder, ilmselt mõne vibraatori pealt. See oli pöörete mootor aga momenti vähe. Praegune on täpselt see mida vaja. Ei tohi võimsamat panna siis ilmselt annab ülekandes midagi järele. Ja ümber maja nokitsemiseks piisab ka. Veokette on juba paar tükki läinud aga nagu ütlesin ei maksa eriti tugevama peale minna, see paar ketti paarikümne aastaga ei ole hull.
Ei oskagi esimese hooga rohkem. Panen ühe pildi ka, eks edaspidi saab teise külje pealt ka tehtud. Ah jaa. Algul oli plaanis ka tagumised rattad keerama ehitada aga selle mõtte laitis üks austatud iseehitaja maha, ei püsi selle asjaga vao peal. Jäigi asi katki. Praegu igatahes püsib.
Siin kommenteeriti kõrget istet. Jah olen sealt alla lennanud küll kui tagurpidi tõmmates hänna üles tõstis. Õnneks oli ruumi kuhu hüpata, teinekord sillast kõrgemalt ei haagi. Samas on püsti seistes ees toimuvast absoluutne ülevaade. Mul käib peale saha muid vigureid ka sinna ette.