Postitused: 91
Teemad: 30
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
Tundub kuidagi mõtetu. Pigem siis võtta sama raha eest tükk raskemat nõuka aegset rauda(UAZ) ja kärutada metsavahel. Kui on vajadust, siis toodetakse..
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
20-03-2013, 00:00 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-03-2013, 00:01 AM ja muutjaks oli
Alts.)
Igasuguste "koosta ise" masinate pakkumisi võis vähemasti 20a tagasi teida ajakirja "Popular Mechanic" tagaosast. Arvan, et ka praegu.
Postitused: 91
Teemad: 30
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
Isetegemine on täiesti positiivne nähtus... Küsimus selles, et kuhu ja millesse aega panustada. Tulemusel võiks ikka mingi praktiline väljund olla. Vaadates seda reklaamklipi jääb teleturu maik suhu. Asi, mis sobib kõigeks ja mittemillekski. Veesõiduomadused panevad sügavalt kahtlema, õngitsemistseenis tunduvad rattad põhjas olevat. Selline asi on vees väga ebastabiilne ja ega ujuv asi veel paat ole. Vettemineku kohas on ahtrisse kinnitatud lisaujuk.
Ma ei usu ka palgi lohistamise ja lumelükkamise võimekusse. Reaalses elus ei vea ju palki siledal kõval pinnal ja ei lükka kohevat kerget lund.
Odavat toormaterjali, millest ehitada põka või maastikusõiduk on piisavalt saada. Paadi teeks ikka eraldi projektina veekindlast vineerist, jooniseid veebist saada küll...
Postitused: 2,963
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
OK las see nüüd olla
aga vaataks veel neid isetegemise komplekte mida pakutakse
kui on kellegil miskit ette jäänud laias netis surfates.
Ärgem unustage seda, et jah meie siin teeme asju ise omast peast ja eriti ehk need kes siin foorumis tegevad on
aga vana ja arenenud maailm ei mõtle enam ise ja ei oska enam ise valmis teha kui pole juhendit või ette antud detaile.
(ka meil hakkab noorem põlvkond juba oma oskustelt alla jääma vanadele - see on üldistades siis öeldud)
Ma vahepeal (kuigi mitte alati) tahaksin (nagu ka tikutaku-foorumis), et oleks Jesperi mõtteavalduste laikimise võimalus olemas.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
minu arust on see jeep väga lahe. tõsimeelsetel soovitan pisut hoogu maha võtta. see ei ole auto, ega atv asendus, ega tööriist. see on muruniiduki mootoriga mänguasi. paras koos lastega valmis nikerdada, ei maksa suurt midagi ja tegemise rõõmu jagub kauemaks. ja järelkasv saab natuke sõidulusti ka.
vägagi lahe asi selleks otstarbeks.
Postitused: 4,449
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
20-03-2013, 22:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-03-2013, 22:10 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 2,963
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
ja jah .....
googlet oskan kasutada küll (arvan nii vähemalt) aga minu esmane mõte ei olnud päris selliseid tavamõistes autosid leida.
jah neid teeliikluses kasutada sobivaid "autosid" toodetakse "kodus kokkupandavate legodena" ehk kit-idena sadu erinevaid.
aga huvi oli just midagi muud just sellised teistsugused liikurid.
ehk mingid sellised sõidukid mis sobivad kasutada näiteks lastele, abivahendid aias, fun-faktoriga ajaviitesõidukid vms.
on toodetud komponentidena mida ise kodus kokku paned või saad ehitada jooniste järgi.
võimalik, et mu eelmiste postituste mõte seda välja ei toonud.
võtame rahulikult - foorum ju ongi koht kus teemat arendada või ....
PS. ka neid vihjatud haagiseid müüakse nii kit-idena kuid ka vaid jooniseid paberil ja plaadil mille järgi on lihtne teha ilma süviti mõtlemata, aga jätsin need just nimelt välja.