Robotniiduk

Sellest hooajast saab meie turul ka Sunseekerit. Näiteks leedukate seas väga populaarne juhtmevabade robotite hulgas. 
3000 ruudu jaoks:  Robotniiduk X7, Sunseeker | Stokker - tööriistad, masinad, hooldus
Vasta

(19-03-2025, 13:46 PM)spark Kirjutas:  või siis Energiakaubamajas pakutavatega

Selliste ürituste puhul tasub esialgu endalt küsida, kas ja mis põhjusel on tahtmine osta ilma referentsideta noname hiinakas ettevõttelt, mis on asutatud alla 1,5a tagasi. Et kas tõesti on hind nii ahvatlev, et kaalub riskid üles.

Kui hiinlane ka garantiiaja edukalt vastu peab, siis juppe on eelkõige vaja just garantiiaja järel. Kas sellest hiinlasest keegi nt 3 või 5a pärast üldse enam midagi teab ja teada tahab - pigem mitte.

Ma olen ülal oma Ambrogio (mis vajas kõvasti juppe ja suri 5a vanusena emaplaadi-surma) ning Husq (mis on 4a peale küsinud veid terale uued laagrid) praktikat kirjeldanud: masinal ja masinal võib olla mäekõrgune vahe nii jupivajaduse kui muretu töötamise osas.

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Vasta

(20-03-2025, 11:13 AM)13piisab Kirjutas:  Kui hiinlane ka garantiiaja edukalt vastu peab, siis juppe on eelkõige vaja just garantiiaja järel.

Mingeid juppe isegi liigub, nendel on juures varuosanumber ja -skeem: https://www.mowermagic.co.uk/acatalog/LU...Mower.html

Ise küsimus, mis on varuosade tarneaeg Eestisse ja nende hind koos saatmisega.

Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee
Vasta

2015. aasta suvel alustas minu ca hektarilisel muruplatsil tööd Worx Landroid WG790E. Ega ma sellest elukast esialgu suurt ei arvanud, kuna tegemist oli ikkagi Hiina imega, ent aastate vältel tõestas see end asjaliku väikeaednikuna. Pärast garantiiperioodi lõppu vahetasin tal vahepeal aku ja kallakuanduri ning kokku suutis see mind suuremate tehniliste probleemideta uskumatuna tunduvad 10 hooaega teenida. Kuivõrd asendusaku on tänaseks juba nõrgaks jäänud ja järjekordsed anduririkked on masina lolliks ajanud (vt pilt), siis võtsin vastu otsuse saata Hiina ime teenitud pensile. Ümber pole saanud ma seda masinat progeda ca 5 aastat, kuna niiskus võttis displei ja ma ei viitsinud tol hetkel vahetada. Töötas küll...

Nüüd on siis aeg endale uus muretseda. Olen mõelnud juba mitu head aastat Husqvarna 310 Mk2 peale, mis tundub olevat täpselt see õige ja lollikindel valik. Ei hooli ma GPSist ega WIFIst, pigem tahaks, et asi oleks tehniliselt lihtne ja vajadusel remonditav. Kaabel on mul Worxi aegadest maas, sellest lähtuvalt esimene küsimus: kas kellelgi on kogemusi säärase üleminekuga? Kas kaabel sobib (no persse, kaabel on ju kaabel ja selles liigub alalisvool ühes suunas) või on mingi imepõhjus, miks peaks selle välja vahetama? Husqvarna on küll pisut laiem, kuid erinevalt Worxist see mööda äärepiiret mu teada ei sõida, seega ei tohiks ju kinni jääda... Geomeetriliselt on niidetav ala suht lihtsa struktuuriga.

Ehk kellelgi jagada kogemusi säärase niidupinna osas või miks minna / mitte minna Husqvarna peale?

[Pilt: publicpreview.php?x=2560&y=664&a=true&fi...calingup=0]
Vasta

(4 tundi tagasi)suvasass Kirjutas:  Kas kaabel sobib (no persse, kaabel on ju kaabel ja selles liigub alalisvool ühes suunas) või on mingi imepõhjus, miks peaks selle välja vahetama?

Minu pärast pane või sitalindiga piire maha: kui see on hea elektrijuht, kontuur töötab ja võngub tal sees vahelduvvool, mitte alalisvool.
Parim kaabel on monoliitne täisvaskkaabel, tinatatud kiuline kaabel läheb pudedaks kohtadest, kus isolatsioon on mõned sajused kuud olnud vigastatud, plankkaabliga sellist probleemi pole.

Kui olemasoleva kontuuri takistus jääb alla 15 Ω, siis uue piirdekaabli paigaldamisel pole mõtet.

Rohkem infot:

Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: Mart Laanelepp, peeter11, väikemees, 3 külali(st)ne