Postitused: 4,619
Teemad: 39
Liitus: Sep 2009
Maine:
57
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 7,210
Teemad: 61
Liitus: Jul 2012
Maine:
102
Mul on sellise põhimõttega lauakruustangid olemas tehasetoodanguna, rublaajast. Pisikesed küll, aga see-eest on kaks paari pakke, teine pool ümarmaterjalile ette nähtud, soontega. Kui üles leian, siis panen pildi ka.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,151
Teemad: 37
Liitus: Jan 2012
Maine:
39
Vaadat pole midagi ehk ma ei viitsi pilti teha AGA
Õppida ehk küll.
Öeldakse et tark õpib teiste vigadest.
Ma puruloll ja oma vigadest ei ole õppinud.
Oli see nüüd eelmine talv või üle eelmine kui see juhtus esimest korda. Aga nüüd jälle.
Telefoni laadija USB kaabel.vedeles jälle otsaga auto põrandal kummimati peal. Aga seal oli ka soolase lume sulamise vett.
Mis juhtus. Läks jälle kärssama.
Vaadake oma "kaabeldus" üle et see ei paneks autot põlema. Mina tabasin asja õnneks ainult suitsevad juhtme ja põlenud jäljega kummimatil.
Kadudeks vaid üks usb juhe mitte terve auto.
Postitused: 454
Teemad: 10
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Selline video Eesti bussivedudes, ilusti tuleb välja kuidas ajalugu riimub.
Postitused: 4,619
Teemad: 39
Liitus: Sep 2009
Maine:
57
https://www.youtube.com/watch?v=aqZSUHYSO8E
Iisaku vanadel fotodel
Sealt saan, millist pole näinud ja võrk, milles leib ja muu toit. Võibolla makaronid. Venelased nimetasid võrku - avoska. Praegusajal poest tullakse kilekotiga või paberkotiga. Millega käidi poes enne võrkusid? Kas üldse poest nii palju osteti kui nüüd? Leib küpsetati ahjus, liha toodi sahvrist soolatünnist ja kapsad-kartulid-porgandid keldrist. Poest lambiõli ja tuletikke. Polnud ju suurt kotti vaja.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 809
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Olid erinevad punutud korvid , kas pajust või laastudest .
Postitused: 5,983
Teemad: 756
Liitus: Apr 2002
Maine:
40
Vanaisal oli suur vana (kunst)nahast kott, millesse poeskäigul ostetud kraam pandi.
Veel käidi poes näiteks seljakotiga.
Ja kui odavaid leiva- ja saiatooteid loomadele viidi, siis käis ka tavaline kartulikott.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 171
Teemad: 10
Liitus: Dec 2012
Maine:
15
Minu vanaisal oli poest loomadele leiva ostmiseks (ega ta eriti muud ostnudki poest) miski seljakott, nagu nõuka matkaja oma vm.
Tänapäeval tõeliselt veider mõelda, et lähed toidupoodi loomadele leiba ostma ... aga mälus pilt, et selles maapoes väga midagi osta polnudki, kolmnurk pakis piim kah meeles.
Postitused: 7,210
Teemad: 61
Liitus: Jul 2012
Maine:
102
Põrssapõlvest mäletan, et oli periood mil ei tohtinud poest loomadele leiba-saia osta, ka mitte seda madala kvaliteediga vormitoodet. Keeldu rikuti muidugi massiliselt, sest kontroll puudus. 70ndad aastad siis jutuks. Vormisaia hüütakse seakeeksiks kohati siiani.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 5,983
Teemad: 756
Liitus: Apr 2002
Maine:
40
Kas selle võrkkoti hüüdnimi polnud mitte "äknäk" ehk "äkki näkkab".
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 774
Teemad: 12
Liitus: Feb 2007
Maine:
13
Kas see "äknäk" kellegi kirjanikuhärra sõnavarast pärit polnud?
Kiuslik kaabakas.
Postitused: 2,147
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
14
Toda kõikide odavamat "seakeeksi" viidi ju ikka suurte kardulakottide viisi. Viljast jõusööta põlnd ju suurt saada, kel "omasid" suures karjalaudas põlnd. ETKVL kooperatiivi raamatu pääle jaopärast natuke anti...
loll on loll olla.