15-03-2017, 22:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-03-2017, 22:04 PM ja muutjaks oli Alts.)
(15-03-2017, 23:53 PM)samodelkin Kirjutas: Kuigi sel ajal polnud ilmselt haagiste lubatav mass piiratud, siis nendest variantidest kannataks seda suvilat küll ehk ainult Volvoga vedada. Kuigi see Polar on piduritega, siis tonnise eluskaaluga haagis hakkab endast kergemat autot ise juhtima ja juhil ei jää enam suurt midagi teha...
(18-03-2017, 09:53 AM)klemm Kirjutas: Kahjuks pole juba aastaid ühtegi nuppudega arvutit
Mulle see sinine link meeldib rohkem kui pilt siia
(18-03-2017, 09:53 AM)klemm Kirjutas: Mulle see sinine link meeldib rohkem kui pilt siia. Mul seal albumis veel pilte mida saab siis vaadata.pilt siia igal juhul etem,kuna täna on pildid kuskil seal,aga homme enam ei pruugi olla ja 10 aastat hiljem not found ja mida siis vaatame?väga palju foorumites selliseid linke kus pole midagi enam vaadata kuigi tahaks näha.
(18-03-2017, 09:53 AM)klemm Kirjutas: Kahjuks pole juba aastaid ühtegi nuppudega arvutitIgalpool mujal on lihtne, pildil copy ja paste ja link olemas, a siin millegipärast tuleb see paste tavalise kirjana. On ka avalik koht kus pildid üleval, a seda ka siia millegipärast ei copy. Olen ka neid õpetusi siit lugenud, androidile pole selgeks saanud. Äkki on vanatehnika foorum ka vanadele arvutitele mõeldud
Mulle see sinine link meeldib rohkem kui pilt siia. Mul seal albumis veel pilte mida saab siis vaadata.
Muidugi sobiks need teemasse Ehitame, tuunime haagist.
Ps. hulgus kui seda loed siis needsamad rattad saadki, juba viskasin autosse.