10-11-2022, 15:27 PM
Kuna me kamba peale mõtlesime multilifti basseini lahenduse päris edukalt välja siis proovime uuesti. Seekord on projekt transporditav saun, mis on ehitatud soome tüüpi soojaku raamile. Paraku juhtus nii, et ettevõte kes neid soojakuid tegi (ja ühtlasi oleks ka pidanud seda sauna tegema) teatas üleöö tegevuse lõpetamisest. Kahjuks ma pole teisi ettevõtteid leidnud Eestis kes soome tüüpi soojakuid ehitavad ning suudavad sinna teha ka muud laadi soojustust/välisviimistlust kui standard paneelid. Mina tahaks sauna paksemat soojustust ning välisseina puitu.
Mis on eesmärk? Saun, mille mõõtmed on 3,3*7'2m. Sellel on multilifti võimekus ja kraanaga saab tõsta.
Ajaraam on ASAP. Enne jõulu tahaks leili visata.
Mul on variant osta sellest ettevõttest ära soojaku raam, sest see on laos olemas. Aga kust leida kiiresti ehitaja kes oleks valmis heategevusliku projekti nimel kiiresti ja mõistliku hinnaga selle raami sisse ka sauna ehitama. Lähteülesande võib jagada ka kaheks: soojak ning saun (sisu) eraldi. Asukoht pole otseselt oluline. Raam asub Pärnumaal. Lõppasukoht on Tallinn. Ehitus võib toimuda kolmandas asukohas.
Siin pilt sellest konkreetsest raamist:
![[Pilt: T9z2BHW.png]](https://i.imgur.com/T9z2BHW.png)
Ehk siis oodatud on soovitused ehitaja osas või ehk leidub keegi soojakuid ehitav ettevõte kes saab antud asjaga hakkama. Ega mul käed endalgi otsas ning valmis ka ise liigutama. Pole ainult kohta ning üksi selles ajaraamis on natuke keeruline.
Kui kellelgi on soojakute ehitamisega kogemusi / ettepanekuid siis võib lahkelt sõna sekka öelda.
Mis on eesmärk? Saun, mille mõõtmed on 3,3*7'2m. Sellel on multilifti võimekus ja kraanaga saab tõsta.
Ajaraam on ASAP. Enne jõulu tahaks leili visata.
Mul on variant osta sellest ettevõttest ära soojaku raam, sest see on laos olemas. Aga kust leida kiiresti ehitaja kes oleks valmis heategevusliku projekti nimel kiiresti ja mõistliku hinnaga selle raami sisse ka sauna ehitama. Lähteülesande võib jagada ka kaheks: soojak ning saun (sisu) eraldi. Asukoht pole otseselt oluline. Raam asub Pärnumaal. Lõppasukoht on Tallinn. Ehitus võib toimuda kolmandas asukohas.
Siin pilt sellest konkreetsest raamist:
![[Pilt: T9z2BHW.png]](https://i.imgur.com/T9z2BHW.png)
Ehk siis oodatud on soovitused ehitaja osas või ehk leidub keegi soojakuid ehitav ettevõte kes saab antud asjaga hakkama. Ega mul käed endalgi otsas ning valmis ka ise liigutama. Pole ainult kohta ning üksi selles ajaraamis on natuke keeruline.
Kui kellelgi on soojakute ehitamisega kogemusi / ettepanekuid siis võib lahkelt sõna sekka öelda.

Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller