Kas oskaks keegi nõu anda mulle, mida teha nõukogude liidu aegse lennuki petrooleumiga?

Jah, ma olen täiesti kindel, et on tegemist nõukoguaegse lennuki petrooleumiga.

Smile
Vasta

Palju seda on?

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

Mõni vana tdi passat sööks selle ilusti ära kui diisliga pooleks segada.

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

(16-08-2026, 21:35 PM)tõnn Kirjutas:  Mõni vana tdi passat sööks selle ilusti ära kui diisliga pooleks segada.

lennukipetrool on praktiliselt samade omadustega kui talvine diiselkütus

P.S. @honkomees - nõukaegne lennuväljamees ja kasutas seda nõukaaegset kuni ca 2015 aastani, ei juhtunud maapealsete vajaduste jaoks temaga midagi ca 25+ aastaga.

P.P.S. vene traktori diisel seisis kanistrites ka 20 a kuni järgmise diiselmasina soetasin ja siis kasutasin ära, täitsa põles ...
Vasta

(16-08-2026, 17:05 PM)diselist Kirjutas:  Palju seda on?
Mitte palju, oma mingi 300-400 liitrit
Vasta

Mis taaras on ja kus asub? Heameelega võtaks u. 50l jagu omale juppide pesuks,

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Sama siin, pretendeeriks ka ~50 liitri peale jupipesuks.

Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Vasta

(16-08-2026, 23:01 PM)isandpauk Kirjutas:  Mis taaras on ja kus asub? Heameelega võtaks u. 50l jagu omale juppide pesuks,
Metall tünnides, masin pump puudub.
Vasta

(Eile, 09:54 AM)Andres-F Kirjutas:  
(16-08-2026, 23:01 PM)isandpauk Kirjutas:  Mis taaras on ja kus asub? Heameelega võtaks u. 50l jagu omale juppide pesuks,

Oleksin samuti huviline 50-75 liitrile. Asukoht on määrav, väga teise Eesti otsa sõita ei tahaks. Eelkõige sobivad Tallinn ja Harjumaa. Pump kaasa võtta ei ole probleemiks. Eeldan, et saab ka tavalise voolikuga välja meelitatud? Kui on ca 200l taaras (mis on ka lekkekindel), siis ksf-idega kokkuleppel võiks ju terve tünni kuhugi jagamissõbralikumasse kohta ära teisaldada. 

Seega rohkem infot paluks? Ja kas on lihtsalt ära antav, müüdav või sobib näiteks miskit meelehead vastu tuua?
Vasta

Olen võimeline 200l vaadi pardale võtma, kui asukoht ja hind sobib, et siin soovi avaldanute vahel ära jagada. 
Seega asukoht ja hind palun.

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(Eile, 10:06 AM)Lauri_L Kirjutas:  

Oleksin samuti huviline 50-75 liitrile. Asukoht on määrav, väga teise Eesti otsa sõita ei tahaks. Eelkõige sobivad Tallinn ja Harjumaa. Pump kaasa võtta ei ole probleemiks. Eeldan, et saab ka tavalise voolikuga välja meelitatud? Kui on ca 200l taaras (mis on ka lekkekindel), siis ksf-idega kokkuleppel võiks ju terve tünni kuhugi jagamissõbralikumasse kohta ära teisaldada. 

Seega rohkem infot paluks? Ja kas on lihtsalt ära antav, müüdav või sobib näiteks miskit meelehead vastu tuua?
Ksf!? nagu key success factor? Soovin ikka maha müüa, asub pärnumaal.
Vasta

(8 tundi tagasi)Andres-F Kirjutas:  
(Eile, 10:06 AM)Lauri_L Kirjutas:  

Ksf!? nagu key success factor? Soovin ikka maha müüa, asub pärnumaal.

Vihje: sinu "key success factor" on registreeritud samal päeval, kui asusid vana petrooli kohta pärima ja sinu factor kukub kolinal.
Kuna sa hinda ei avalikusta, siis ei ole mul muud soovida, kui et mine vii jäätmejaama.

Vasta

Kui mul raha oleks, siis ma pakuks 300-400l tõelise nõukogudeaegse lennukipetrooli eest 4415€. Aga meie pere raha on naise käes ja tema ei luba selliseid asju osta Sad
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne