Uued \"EURO\" numbrimärgid

Täna Tallinna ringteel traktor euro numbritega 0029 tähti ei mäleta.
Vasta

Tuleb välja et mõni mees oli väga ettenägelik ja sai numbrile 100 EUR käpa peale juba ammu enne euronumbrite tulekut. Kui see number just puhas võltsing ei ole?
Ühe väga vana ja roostes Mazda bussi küljest Tallinnast.Wink

www.platepie.com - autonumbritest meil ja mujal
Vasta

Olen näinud paaril autol lihtsalt toda EST euroklepsu ,mis oli vana numbri ette kleebitud.
Vasta

Traktorite Eesti euronumbritel on kah uue algustähega seeria,TA nimelt.Tsiklite ja traktorihaagiste euronumbreid pole veel tähele pannud.
Kui veel traktorinumbrite teemal jätkata,siis mulle tundub,et nende font ja kirja suurus on küll pisut muutunud.
Vasta

tsikli euronumbrit on nähtud pärnus rannarajoonis. minu mäletamist mööda oli numbrikombinatsioon oma tähtedega eurotähise ja tolle tähtede suhtes 90- kraadise nurga all.

Lugupidamisega,

ka:rel

Rootsi samasuguseid kleepse olen kah näinud.Samas ntx Läti,Leedu,Tšehhi,Ungari,Sloveenia jm.maadel ei ole numbri välimuse muutus seoses EL-iga nii radikaalne kui meil,neil juba varemgi vasakus servas riba riigilipu ja -tähise jaoks olemas.

PETSS Kirjutas:Olen näinud paaril autol lihtsalt toda EST euroklepsu ,mis oli vana numbri ette kleebitud.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne