Tervist.
Tahaks teada milliste tööpinkide firmad on Eestis esindatud?
Tööpinkidel all ma mõtlen frees and puur pinke.
Maks hind oleks 20K.
Kuna töötan ühes tehases siis olen vaadanud et ega need Ida
pingid ka halvad pole ning ma usun et nende hind on ikka kõvasti odavam.
Igatahes kõik tootjad on teretulnud.
Hea küll ma küsin siis niimoodi et kas kellegil on müüa frees pinki?
Ja kui on siis miss hinnaga ja millist.
Postitused: 254
Teemad: 15
Liitus: May 2006
Maine:
1
Vana teema, aga äkki on vahepeal seis paranenud.
Nimelt kas keegi oskab vihjata väntvõlli lihvpinkide edasimüüjatele Eestis?
Siiani olen kataloogides vaid tavalisi ümarlihvpinke näinud, aga just väntvõlli jaoks otsin. Või on kellegile kusagil kataloogis silma jäänud?
Postitused: 686
Teemad: 87
Liitus: Mar 2006
Maine:
6
viljandi meestel on ühes ajas seisma jäänud hoones pakkuda rida6 plokikaane lihvpink. Hind soliidsed 40k, aga leib oleks sellisega laual ja võid ka omajagu peal. Lisainfo privas.
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...
Postitused: 636
Teemad: 47
Liitus: Nov 2003
Maine:
21
Varjupaiga nostalgiagaraaþ-töökoda komplekteerib tööriistu-töövahendeid-tööpinke. Üle on jäämas massiivne puidupuur-freespink koos pööratava tööalusega. Samas oleksime väga huvitatud nõukaaegsest lauapuurmasinast. Kas kellelgi on huvi vahetamise vastu? Täiendav info : 51 49 485
Postitused: 686
Teemad: 87
Liitus: Mar 2006
Maine:
6
Jesper Kirjutas:A mingit väiksemat sorti treipinki pole? Mul oleks vaja midagi sellist, mis mahuks garaaþinurka ära, aitaks väiksemaid pukse ja stutse teha ning ei teeks eelarvesse tohutut auku 
Mkm, kahjuks mitte. Ikka krasnõi oktjabrid. Tallinnas Männikul on vene vend, kes müüb-ostab kasutatud metallipinke. Päris korralik valik, aga kahjuks mitte paari tuhande eest. No õnneks mitte ka kosmose hindadega.
Väiksemad pingid olid vanasti laevadel, minugi siiani tuvastamata pink peaks olema endine laevatöökoja oma.
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...
Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
peeterpaul Kirjutas:Jesper Kirjutas:A mingit väiksemat sorti treipinki pole? Mul oleks vaja midagi sellist, mis mahuks garaaþinurka ära, aitaks väiksemaid pukse ja stutse teha ning ei teeks eelarvesse tohutut auku 
Mkm, kahjuks mitte. Ikka krasnõi oktjabrid. Tallinnas Männikul on vene vend, kes müüb-ostab kasutatud metallipinke. Päris korralik valik, aga kahjuks mitte paari tuhande eest. No õnneks mitte ka kosmose hindadega.
Väiksemad pingid olid vanasti laevadel, minugi siiani tuvastamata pink peaks olema endine laevatöökoja oma.
Pigem siis osta juba uus-Uus väike ja lihtne metallitreipink maksab ca 12-14 tuhat krooni.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.