Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
08-12-2006, 23:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2006, 17:23 PM ja muutjaks oli
mesamees.)
Sai siis täna endale soetatud "seaninaga" Transit kasutaja Priit Peljo käest.http://priidu.planet.ee/transit pildid Priidu enda turuplatsi postitusest(ehk ei pahanda).Plaanis auto jätta väliselt küllaltki originaalilähedaseks.Seega on selline palve,et ehk on kellelgi mingisuguseid pilte antud isendist tema originaalväljanägemises.Ahjaa seda ka veel,et aastaarv pealkirjas ei pruugi õige olla kuna ei tea mis aastatel selliseid mudeleid toodeti.
Postitused: 636
Teemad: 47
Liitus: Nov 2003
Maine:
21
Palju aastaid tagasi sai selline kesk-Soomest kolhoosile toodud. Olid ajad, kui majandid vahetasid heina kasutatud tehnika vastu. Mina juhuslikult Soomes tööl ja tagasitulles pakkusin justkui transpordi teenust. See sõit jääb kauaks meelde : polnud õigeid tulesid, soojendus ei töötanud, käivitus kehvasti ja väljanägemine ei kannatanud mingit kriitikat. Teekonnal purunes generaatori kronštein ja keset Helsingi linna kadusid pidurid ... Hiljem, kui alustati remonti, selgus, et põhja oli lapitud tsemendi ja ajalehtedega ... On olnud aegu!
Postitused: 240
Teemad: 43
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
14-12-2006, 13:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-12-2006, 13:35 PM ja muutjaks oli
kalle.)
See masin oli mõledud algul "Kuusakoskisse", aga Priiduga saime asjad ruttu korda aetud. Paraleelvarda tõmbasin mina puruks kui peale sikutasin (jäi mingi tüüka taha), ei saanud arugi kui raksakas käis ja läinud ta oli. Kõige valutum oleks ajutiselt keevitusega kokku lasta see paraleelvarras, siis saad teda liigutada. Tulevikus pead muidugi uue vaatama.
Postitused: 10,753
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
131
Kui selle mudeli ja järglase sillad on samad, siis mul vedeleb üks 198x masin, millel roolivardad peris hääd... Kui huvi, siis võta ühendust vosat@hot.ee
Nood plekkveljed peaks olema järgmise põlve masina omad. "Seaninal" peaksid käima ilukilbid (nagu mossel) ja nende jaoks sobiv velg on teistsugune. Aga ega ma väga kindel pole.
Üks velg koos kilbiga peaks mul veel kusagil olema...
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
Niisiis asi juba nii kaugel,et keevitustööd on täielikult lõppenud ja saab hakata pahteldama ja lihvima.Pilte saab varsti juurde ja seekord loodetavasti parema kvaliteediga.
Postitused: 240
Teemad: 43
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
Jäi paar sellist isendit silma Raasikul ja töömees andis omaniku numbri. Töömehe jutu järgi seisavad need liikurid seal juba kauemat aega ja arvas, et on olemas võimalus nende soetamiseks või siis varuosade ostmiseks. Numbri saamiseks abiks PS!