15-06-2007, 10:30 AM
Tervist. Mul on plaan minna autokooli teha A-ja B-kat load.Olen 18.aastane, kui ma teen need load ära kas siis ma võin sõita Dnepriga ,Uraliga(või muu "emmilisega"). Segadus tekkis siin:
Odium Autokooli võetakse õppima neid, kes taotlevad A, A1, B- või B1 kategooria mootorratta või auto juhtimisõigust. Autokooli õppima asumise eelduseks on, et juhiloa saamise ajaks ARK büroos, oleks õpilase vanus järgmine: A1 mootorratta ja B-kategooria auto piiratud juhtimisõiguse taotleja vähemalt 16 aastat; A ja B-kategooria mootorratta- või autojuhtimisõiguse taotleja vähemalt 18 aastat ning B1 alakategooria auto juhtimisõiguse taotleja 16 aastat.
Et kui mul on A kati load siis võin istuda ükskõik mis 2rattalise selga
.
Teadjamehed rääkige.
Odium Autokooli võetakse õppima neid, kes taotlevad A, A1, B- või B1 kategooria mootorratta või auto juhtimisõigust. Autokooli õppima asumise eelduseks on, et juhiloa saamise ajaks ARK büroos, oleks õpilase vanus järgmine: A1 mootorratta ja B-kategooria auto piiratud juhtimisõiguse taotleja vähemalt 16 aastat; A ja B-kategooria mootorratta- või autojuhtimisõiguse taotleja vähemalt 18 aastat ning B1 alakategooria auto juhtimisõiguse taotleja 16 aastat.
Et kui mul on A kati load siis võin istuda ükskõik mis 2rattalise selga

Teadjamehed rääkige.
Selline projekt siis käsil. http://www.motokuur.ee/modules.php?name=...pic&t=3818