K:Morris Eight 1938a

Nimelt on antud isendil puudu hulk originaal juppe...
ehk oskab keegi soovitada kohta, kontakte, saite jms kust leida vajalikke juppe(puudu eelkõige mootor, armatuur+rool jms)...muidugi ka igasugused näpunäited ja õpetused oleks vägagi teretulnud, ning ootan ka kontakte inimestest kellel võiks sarnast autot leida või kes on võtnud ka eesmärgiks selline auto restaureerida...

Ettetänades, Joosep!

Vasta

Practical Classic`u 2007a oktoobri number annab Morris "kaheksa" hinnavahemikuks 17000 kuni 80000 eeku, kusjuures, selle skaala odavamad autod peaks omama ülevaatust, kindlustust ning on muidu sõitvad isendid.
Ma ei tea, mis seisukorras on Sinu auto, kuid olen kindel, et kui see on algusest saati Eestis olnud, siis Morris 8st ei ole seal enam mitte midagi alles.
Ehk, teisisõnu, kui tahad seda autot taastada, siis, kõigepealt pead sa ostma endale sellise auto....Ja selline inglaste hinnaskaala alaosast midagi oleks algatuseks üsna hea...

Kui hakata sellele nullist juppe kokku ostma, kuhutan ette, alla saja tuhande krooni ei pääse....kusjuures 25% sellest oleks puhtalt juba transpordikulu Inglismaalt Eestisse...mistõttu ma arvangi, et mõttekam oleks see 25 tonni investeerida kogu auto toomisesse, mitte ta kroonhaaval Royal Post`ile või DHL-ile üle kanda. Ja jääb raha veel ülegi....

Ebays (co.uk) on praegu üks müüa, maksab miski 35000 eeku, aga on neljaukseline. Seda Sinu doonorautot kasutaks ma vaid rooli õigele poole ringitõstmiseks.

Asju tuleks vaadata siiski reaalselt.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne