Postitused: 98
Teemad: 30
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
Kas tegemist on probleemiga, kus vahetad ära 4 küünalt, puhastad karbussi, ja paned uue õhufiltri? Ja siis peaks käima mootor normaalselt?
Võrr-> Minimopeed stella-> 50ccm aprilia-> 400cm3 yamaha XS400-> Kas elu annab veel midagi?
Postitused: 2,005
Teemad: 234
Liitus: Jan 2003
Maine:
3
Küünlajuhtmed, jagajakaas ja rootor tuleb ka vahel vahetada, eriti kui väga vanad on.
Dad.
Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
Niipalju veel juurde, et Samaradel on tujukad asjad ka jagaja Halli andur ja kommutaator (asub tulemüüril vasakul pool).
Maine:
0
vbl panen neid ka uusi, kui odavad on, muidu jagajakaaned, mul on vanast vaz 2105 allles kaks uut jagajat. Vbl vahetan terve jagaja ära (neid sai omalajal kõrvale pandud)
Võrr-> Minimopeed stella-> 50ccm aprilia-> 400cm3 yamaha XS400-> Kas elu annab veel midagi?
Maine:
0
mrali Kirjutas:Niipalju veel juurde, et Samaradel on tujukad asjad ka jagaja Halli andur ja kommutaator (asub tulemüüril vasakul pool).
Ehk seletad, mis se Halli andur on?
Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
Pmslt annab see andur kommutaatorile särtsu edasi - ehk seega kaasaegsemate jagajate kontaktide asendaja. Kujult klotsike jagaja küljes. Mõistlikum oleks kogu jagaja koos Halli anduriga juba asendada.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Kindlasti loe ka selle viite lõpus asuvaid linke.
Postitused: 2,220
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Halli anduri ikaldamine peaks nagu selles väljenduma, et mootor suvalisel hetkel välja sureb. Algul võib mootori mingi aja pärast uuesti käima saada, mingist hetkest kaob aga säde lõplikult...
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Härra Stihl> Koolist on mul tõesti palju aega möödas(keskkoolist 22 a.) Ja mina ei kõvata oma linkide peale, lihtsalt panin noorele tehnikahuvilisele lingi Halli anduriga tutvumiseks. Muuseas lugesin selle ka ise enne läbi, sest ma tõesti ei mäletanud tolle täpset tööpõhimõtet. Selle Mrali definitsiooni oleks ma jah osanud anda küll. Ja võib-olla on mul tõesti kogemusi vähe, aga kindlasti pole ka Sina kõikides autosid puudutavates küsimustes kõiketeadja. Ka ei ole mul vaja unistada stiilis: "kui mul oleks auto", sest on mul neid olnud üsna mitmeid (kümneid) ja on praegugi. Ma respekteerin vägagi Su tegemisi, aga ei taipa, mis sundis Sind taolist teksti kirjutama.
Maine:
0
täpselt