Euroopa Liit ja liikluskindlustus

Öelge palun mis saab liikluskindlustusest liitudes Euroopa Liiduga - Inges kindlustusest öeldi et see läeb mitmekordseks ja on võrreldav rohelisekaardi maksumusega st.praegu maksab algaja autojuhi jaoks roheline kaart 1800 EEK kuu, kogenuma jaoks ca 1000-1500!Kas selliseks liikluskindlustuse hinnad tulevikus kujunevadki????
Vasta

Küsisid seda ka Postimehes ja seal keegi arvas, et nii hulluks asi ikka ei lähe. Ise arvan ka, et kuskil 500 kanti võib kuumakse keskmise auto puhul tõusta ja ausaltöeldes jätaks selline tõus minu antud momendil küll valdavalt jalameheks.

Cheers, Alts aka Rott
Vasta

sorry,et offtopic aga homme siis eesti lipule must leinalint külgeSad

jeep cherokee
cadillac fleetwood
http://www.zone.ee/mbcar/
Vasta

Tuleb mitu paari ketse tagavaraks osta. Jalgsi ehk kõige odavam.

Mingi hinnatõusulaine ikka tekib. Ei kahtlegi selles.
Vasta

Tänane \"Äripäev\" kirjutab siis, et kallineb 20-30%
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Alts
Tänane \"Äripäev\" kirjutab siis, et kallineb 20-30%

Alustuseks ehk küll. Võimalik, et tõstetakse rohkem ka...
Vasta

Soomes peaks olema mingi eraldi soodsam kategooria nn. \"museoautodele\". vähemalt kunagi oli.
hetkel ma ei tea, kas see on ka EL tingimustes säilinud ja milles asja sisu täpsemalt on. aga varsti saan teada Smile
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: s-teet
Soomes peaks olema mingi eraldi soodsam kategooria nn. \"museoautodele\". vähemalt kunagi oli.
hetkel ma ei tea, kas see on ka EL tingimustes säilinud ja milles asja sisu täpsemalt on. aga varsti saan teada Smile
Inglismaa, mis kuulub ka liitu, omab ka sarnast asja.
Vasta

Nende soodustustega vanaautod vist ei saa 12 kuud aastas ringi sõita, vist mingid (3?) kuud ainult?

Peab mingi vanaauto hankkima.
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: nasa13
Nende soodustustega vanaautod vist ei saa 12 kuud aastas ringi sõita, vist mingid (3?) kuud ainult?
see läheks minu plaanidega kokku küll. :duh
Vasta

Tänasest äripäevast:
\"Kui riik lubas liikluskindlustuse pealt kindlustusseltsidel seni teenida kuni neljaprotsendilist kasumit, siis uue seaduse jõustumisel kaob see reegel ära\"

Mnjah järjekordne hinnatõus siis vist oodata, kuna nad vaesekesed ei tule muidu omadega ots-otsaga kokku. Niigi see poliisi sõlmimise tasu on mõnes mõttes üle mõistuse (olenevalt kohast muidugi)
Vasta

Tsitaat:Mnjah järjekordne hinnatõus siis vist oodata, kuna nad vaesekesed ei tule muidu omadega ots-otsaga kokku.

nu aga see ei ole ka päris normaalne, milline autode lõhkumine teedel-tänavatel toimub. vahest ei saa kohe kuidagi aru, kuidas mingit avariid on üldse võimalik teha olnud. asjaosalised ise ei maksa seda küll kinni, päris tihti on ju tegemist uute ja kallite autodega, mis mahakandmise määrani puruks sõidetakse. aga kui ise mingi lolluse korraldaks, oleks vist ka väga rahul, et kindlustus maksab Toungue
Vasta

Tsitaat:Soomes peaks olema mingi eraldi soodsam kategooria nn. \"museoautodele\".
hetkel ma ei tea, milles asja sisu täpsemalt on. aga varsti saan teada Smile

nüüd siis tean natuke rohkem. museoautodele saab kindlustuse soodsaamalt küll, aga sellega võib sõita ainult 30 päeva aastas.
Kuidas selle 30 päeva arvestust \"aktiveeritakse\" ja kontrollitakse, jäi ikkagi veel ebaselgeks, aga tundub, et tõhusaim kontroll on naabrivalve - kui ikka iga päev oma museoautoga tiirutad, läheb seaduskuulekas naaber kaebama, kuhu vaja Smile
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne