12-03-2010, 12:55 PM
(11-03-2010, 22:40 PM)Väravamehaanik Kirjutas: // Lahti oleme saanud ka suhtumisest, et uunikum tuleb treida endale läbi ropu hulga töötundide ja toorik tuleb kindlasti lepavõsast välja saagida.
Avo, jälgi mängu ja (antud juhul rõhuasetusi)!

Hämmastavalt palju on siin teemas halisejaid (noh, olgu - kes soovib, võib mind siis kah nende hulka arvata.

Eelmise kuu kahekümneneljandamal Presidendi ees rivis oleks ju - oleme ausad - ideaalvariandis pidanud olema kõik Eesti Vabariigi kodanikud. Kõik! Aga üsna loogiline, et tehti "väike valik", eksole. X-maakonna Maavanem oli kutsutud, sama maakonna maavalitsuse Maasekretär ( ja Nõunik, ja Peaspetsialist) oleks võib-olla kah tahtnud kohal olla, aga näe - ei kutsutud. Mina näiteks ei olnud solvunud, et mind polnud väljavalitute seas. Vaatasime kõike seda aga rõõmsalt telerite kaudu me kõik. Milles seekordse Suursõidu puhul asi? Mina näiteks ajan oma kuue suurema ja kaheteistkümne väiksema roosteplekiga mitte-Suursõidu-vormis Gaz 69-le hääled sisse, põristan 25-dal juunil Võru-Valga maantee äärde, pargin auto teeserva ja vaatan seda möödasõitvat ilu ning lehvitan kolonnile. Minu jaoks vanatehnikaüritus (millest sel moel ka ju osa võtan) missugune, ja seda täiesti siiralt!