Postitused: 228
Teemad: 8
Liitus: Nov 2007
Maine:
4
17-09-2010, 22:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-09-2010, 11:03 AM ja muutjaks oli
illi123.)
Koos raamiga oli jämeda rummuga ,ilma märgistuseta ja S kodaratega esiratas, mis ei pruugi selle raami oma küll olla.Raami nr. 127XXXXX, küllaltki suured numbrid.Sildi augud unustasin mõõta, teen seda homme.Kas keegi targem aitaks tuvastada?
Postitused: 5,115
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Mõtlesin siin tükk aega kas vastata või ...mitte. Nõrga inimesena pean ikka sõna võtma...Olles seda raami näinud, julgen väita, et isegi kui oleks seda identifitseeritavat objekti ka korralikult kirjeldatud (mida on tõesti raske teha) või ka pildid lisatud (mis oleks hädavajalik) - ikka oleks "targematel" tegu asja määratlemisega. Üsna omapärane kooslus. Tagasihoidliku inimesena jättis Ilmar mainimata, et raami küljes olid ka näiteks vändad ja ketiratas jne...Loodan, et ka pildid siia tulevad aga ei looda, et "targemad" asja ära identifitseerivad, liialt keeruline pähkel minu arvates.
Postitused: 670
Teemad: 33
Liitus: Mar 2004
Maine:
1
Mina nägin küll. Ja sellist hammasratast, mille klassikalise viisnurkmustri viisnurga tipud hammasvöö poole välja ulatuvad ja mis nelja poldiga vända külge käib, olen ka käes hoidnud. Ei tea küll, mille oma see oli, aga on üsna spetsiifilise ja haruldase tegumoega.
Postitused: 228
Teemad: 8
Liitus: Nov 2007
Maine:
4
20-09-2010, 20:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-09-2010, 20:21 PM ja muutjaks oli
illi123.)
Missiis ikka. Jõudsin põhjalikumalt tutvuda kunstnik Sorge erakogus oleva Excelsioriga.
Numbrid olid väga sarnased kujult, raam aga täiesti teine tegu.Küllap Ta siis Excelsior on .Tänan kaasamõtlejaid(eriti foorumlast Kassi, kes mõtles pikalt).Omalt poolt luban enne sugulased üle kuulata, kui küla pealt küsida.