Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Ma küll ei tea, kust te neid võtma peaksite, aga huvi oleks mõningate naljakate, huvitavate jne juttude ja mälestuste kohta Ford T-st. Võib pakkuda ka muud huvitavat infot selle masina kohta.
Kunagi seletan kah, milleks vaja on.
Ja kas keegi teab Viljandis pesitseva (vist Ford T veoka) omanikku+:???
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Ja kas keegi teab Viljandis pesitseva (vist Ford T veoka) omanikku+:??? [/quote]
*****************************************************************************************
Veokat eitea aga ühte T Fordi paneb kokku üks küll Viljandi lähistel.
Maine:
1
Äkki räägid natuke lähemalt.
Veokat eitea aga ühte T Fordi paneb kokku üks küll Viljandi lähistel. [/quote]
Maine:
1
Soojendaks nüüd teema uuesti ülesse.Vahepeal kõvasti uunikumimehi juurde tulnud ja äkki keegi oskab midagi öelda.
Et oleks nüüd huvitatud igasugusest infost seoses Ford T-ga Eestis. Kolme taastatud isendit (Vändra, Pärnu, Viljandi veokas) olen põhjalikumalt uurinud ja ise ka vaatamas käinud. Samuti on infot saadud Rain Vaikla lehelt.
Kuid kas siinmail veel mõi mudel T leidub? Ma mõtlen just taastamisel olevat või seda ootavat isendeid. Ning oleks ka üldiselt huvitatud Ford T-st Eestis ja Eesti teedel.
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Kuskilt on kõrva jäänud, et Tartus pidi kellegil mingid Ford T jäänused või mingis komplektsuses auto olemas olema. Info ise on sellise \"naised saunas rääkisid\" väärtusega...
Postitused: 2,005
Teemad: 234
Liitus: Jan 2003
Maine:
3
Tartumaal olnud nn roosi Ford müüdi Lätti koos kogu kamaga.
Dad.
Postitused: 266
Teemad: 28
Liitus: Jan 2002
Maine:
1
Filmis \"Vana arm ei roosteta\" näitas kirsiaegne unicumees Küla Raul enda Ford T tükke (vist oli ikka Ford?). Kas see masin on kokkupandud või mis sellest ültse saanud on. Oskab keegi kommenteerida?