Millega tegu? Küsimus elektrikutele!

Tere!
Küsiks siis kohe otse,et millega tegu? Oleks nagu auto teema aga kas järsku mingi elektronsüüte variant?

[Pilt: 23175765db708c_o.jpg]

[Pilt: 23175763894728_o.jpg]

[Pilt: 23175761bd1777_o.jpg]

Tänan.

T.
Vasta

Mossel oli midagi analoogset süütepooli küljes...
Vasta

Kuidas see ütlus käiski... "Üks Talupoeg jõuab rohkem küsida, kui kümme lolli vastata" Rolleyes
Vasta

(08-02-2014, 21:25 PM)Tom Kirjutas:  Kuidas see ütlus käiski... "Üks Talupoeg jõuab rohkem küsida, kui kümme lolli vastata" Rolleyes

No kena tähelepaneks siis..Big Grin
Tegelt aga tõsine asi,olen seda süütepooli juba paljudele asjatundjatele näidanud aga kindlat täisvastust pole veel saanud. No on õnne olnud,et sellised tundmatud asjad minu kätte satuvad....Big Grin
Vasta

Transistor süüde.
Kasutati kontaktide koormuse vähendamiseks ja sädeme tugevamiseks. Peast enam ei mäleta takistusi aga see süütepool peaks olema ka madalama takistusega kui ilma selle karbita pool.

Kui ma seda ühendusskeemi nüüd seal küljes vaatan, siis tekib kahtlusi.
Enda mossel oli ise tehtu ja ei kattu väga selle pildiga.

Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Vasta

Isand karvikul täiesti õigus, kasutati peamiselt tugevama sädeme saamiseks küünlale ja jagaja kontaktide säästmiseks, sõiduautol poleviga aga gaz 53 V8 puhul on tegu asendamatu asjaga, gaz'i puhul oli kasutusel vähe suurem analoog. Ise olen kasutanud nii sapikal kui mossel, efekt on täiesti olemas. Vanades autoelektriku käsiraamatutes on skeemid ka sees.

[Pilt: DSC_0007.JPG]

[Pilt: DSC_0017.JPG]

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
 Ulila Jäärada FB
Vasta

Pideva sädeme generaator. Kasutati näiteks Maz-i eelsoojenduskatla süütamiseks. Vist. Hästi enam ei mäleta, palju aega on sellest möödas. Hetkel ei ole aega kontrollida kah, võib-olla õhtul.

Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.
Vasta

(09-02-2014, 12:37 PM)Wiki432 Kirjutas:  Pideva sädeme generaator. Kasutati näiteks Maz-i eelsoojenduskatla süütamiseks. Vist. Hästi enam ei mäleta, palju aega on sellest möödas. Hetkel ei ole aega kontrollida kah, võib-olla õhtul.

Tehniliselt on selle viguri nimetus "Transistorlüliti" Sellega olen nii mõnegi vana surma nurruma pannud, gaz V8 mootorit ei kujuta ilma ettegi, mosse ja zaz puhul teeb samuti imet. Näiteks küünla seisukord ei oma suurt tähtsust kuna transistrosüütega võlub ka "poldist" sädeme välja, täiesti surnud küünlast saab sellise sädeme et pane või lõke põlema...

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
 Ulila Jäärada FB
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne