Postitused: 2,284
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Kusjuures vahejahuti puhul pesurit väga intensiivselt kasutada ei julgenud. Olen korra ühe radika niimoodi juba "ära" pesenud, et pärast keevitamist vajas.
Sumpsiga ei tohiks probleemi ses osas tekkida.
Sama asi egr-i tekitatud pahanduste likvideerimisel. Kui on veel viitsimist pudeliharjaga kanalites ringi nüüstida (igasse urkasse muidugi ligi ei pääse), saab peale survepesu tulemus nigu uus.
Plexu on kuradima hea asi, ei väsi kiitmast.
Kummikindad kohustuslikud, kui ei raatsi nädalasele kätekreemi-ravikuurile mammonjat kulutada!
Postitused: 952
Teemad: 19
Liitus: Apr 2013
Maine:
18
Ise alles tegin poisi moppi sumpsi seest uueks just selle Plexu-ga ja ....
Valasin ühest otsast sisse ja teine ots oli kinni teibitud, raputasin ja ootasin veits ja siis võtsin trossi juppi mille olin eelnevalt vähe lahti arutanud, et edasi ei argneks olin ülejäänud trossi kinni teipinud.
Tross trelli otsa ja siis otsast sisse ja mis sealt mingi hetke pärast välja tulema hakkas, ning siis kordasin protseduuri teise otsaga.
Samas võib proovida vähe kangema pigieemaldus vahendiga.
Postitused: 219
Teemad: 54
Liitus: Mar 2005
Maine:
0
kas see võtab ka söestunud nõe lahti ( lisaks tõrvasele pigile ) ?
Kust seda plexut tartus osta saab ? Olen poodides küsinud , kuid ei ole olnud pakkuda, isegi fixuses ei olnud...
R
Postitused: 2,322
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
20-07-2015, 00:20 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-07-2015, 00:22 AM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Silajevi "kratki slovar-spravotshnik remontnika" 1978 aastast annab remondiettevõtete nõeeemaldi vesilahuse koostise:
kaltsineeritud soodat 35 g/l vee kohta teraselt ja malmilt 10 g/l vee kohta Al jt värvilistelt metallidelt
kaustilist soodat 25 g/l ---
vesiklaasi 1,5 g/l 10 g/l
pesuseep 24 g/l 10 g/l
kroompik ??? ---- 1,0 g/l
vaat ligikaudsetki toimimisaega pole antud
Ja kui kroompiiksu isegi keemik kassilt ei saa, siis kehtib teine retsept:
kaltsineeritud soodat 35 g/l 20 g/l
vesiklaasi 1,5 g/l 10 g/l
rohelist seepi 25 g/l 10 g/l
seebikivi 25 g/l ---
Postitused: 5,844
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Kui ma ei eksi, oli seebikivi värvieemaldite komponent...
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 2,322
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
20-07-2015, 11:50 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-07-2015, 11:57 AM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Seebikivi olla vanasti pandud isegi müügipuskarile sisse, et lahja jook kange tunduks...
Silajevi kolmas variant oli kuumutamine 600-700 kraadini. Ma seda kohe julgend tõlkida siia. Löövad maha kui keegi tsikli üles sulatab mu jutu peale.
Postitused: 9
Teemad: 0
Liitus: Mar 2013
Maine:
0
Delta Force 2000 ja survepesu, diisli DPF filtri teeb küll puhtaks.