Postitused: 458
Teemad: 54
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
Tahaks teada, et kus võib asuda raaminumber DKW siklil?
Postitused: 5,856
Teemad: 744
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Otsi esihargi kinnituse juurest raamil. Kas paremal või vasakul pool.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
1
Tänks Asp. homme peaks saama auto remondist kätte ja siis lähen naca uurin asja A oskad öelda dekkari spidoka kohta midagi, et milline välja nägi vai äkki isegi mõni pilt kuskil on.
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Mul on isend (spido) olemas, seega peaks fotosüüdistuse tegema.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Maine:
1
oleks tore küll. Huvitab sellepärast, et siin pakuti ühte spidot kirjaga DKW ja öeldi et a-la keegi olla öelnud et sikli oma a minuarust siklijaoks liiga suur spido.. Mõõdud oleks ka head Hr. Valdo
Postitused: 134
Teemad: 8
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Tänud iz350 -nele.
Aga mida sellest viimasest numbrireast arvata. Kas seda, et läks valesti ja ei hakatud kõigile X -e peale lööma ja löödi ainult D tähele või tähistab see number midagi muud?
Postitused: 2,127
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Aga kas ei võiks arvata, et too D tähendab tegelt mootorinumbrit \"Dvigatel\" ja too teine raami numbrit. Antud juhul sattund kaks \"D\" tähte kõrvuti ja teine neist siis ülearune ning X pääle löödud?
loll on loll olla.
Postitused: 2,127
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Ahsoo. Aga pakun siia veel ühe hüpoteesi, kinnitusega hoopis teisest vallast. Nimelt mul Ibanezi kitarre, vana sihuke, aastast 1976. Otsisin mina ka netist tükk aega, et kas oleks numbri järgi võimalik miskit teada saada. Saingi, nimelt enne numbrit üks täht, minu pillil siis \"K\" ja rodu numbreid. Tuli välja, et see \"K\" tähendab kuud aastas, tähestiku jargi- Novembrit, järgnev number 76 on aastaarv ja edasi selles kuus tehtud pilli number. Kas võiks äkki see \"D\" olla ka siis ka vastavas aastas näiteks aprillikuu tähis? Teema läheb muidugi hirmus kauge kaarega nüüd aga äkki......
Terv. Ivar
loll on loll olla.
audi 80 1,8s =)
Registreerimata
http://www.unic-moto.ee/tempo/tempo.pdf
lk 11algab tabel kus on kõik kirjas ja ma soovitan seda aadressil olevat ajakirja lugeda läbi, väga huvitav
audi 80 1,8s =)
Registreerimata
yksasi veel, et kui see nuber 7 tähendab aasta arvu siis sellel lingil lk 24 on kirjas et neid toodeti kokku 2357tk
http://www.unic-moto.ee/tempo/tempo.pdf
Postitused: 502
Teemad: 120
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
raami number on ka peale plekitükki otse raamil!