[poolita] Nagu müüakse, samas aga vist siiski mitte

Teema on poolitatud treipingi-teemast.
aavu ei näe vist isegi pakutavat, 13piisab näeb kaht pilti, aga null kontaktivõimalust müüjaga.

---

Suletud seltskonnale?
.jpg Pole mulle saadaval.jpg Suurus: 28.25 KB  Tõmbamised: 270

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Huvitav-huvitav. Ma olen feisbukitu, aga pilte näen. Telefoninumber anti ka, seega saaksin vajadusel terahoidja kätte küll.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Sorri, minu viga: ma ei pannud kokku, et kontakt ja pildid on ilusasti laiali jaotatud, et marketplaces pildid ja number siin.

Pilte näitab mul ka sisse logimata, niiet kas ja miks aavu ei näe? Sirvib näoraamatut idapiiri tagant? Big Grin

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Vasta

https://www.facebook.com/marketplace/ineligible/ 
Selline kiri tuleb aadressi kohale. Üldiselt ma ei lähe sinna, kus NÕUTAKSE mingit registreerimist ja KÜPSISEID. Las arvavad, et olen alla 18 aasta vana!!!

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Minul on ka fb marketplace keelatud,regioon pidi vale olema.

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne