Mida kõike meil Eestimaal leidub, osa 6

Vaatasin selle auto videojupikesi tuubis. Omanikul polegi soovi seda autot müüa, vähemalt selle esitluse baasil saab nii öelda.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(08-10-2024, 13:14 PM)Sidorov Kirjutas:  Ei tahaks küll ebaviisakas olla, kuid midagi erilist säilinut selles Zis-151-s pole - isegi kabiin on vale.

Aga mis kabiini juures valesti on? Tundub olevat omal ajal kuskilt NZ laost saadud auto, läbisõitugi nii vähe, et mootor pole veel korralikult sisse sõidetudki.
[Pilt: t_zis__-_151_175.jpg@webp]

Puruks ja pool pööret tagasi!
Vasta

Masinale on paigaldatud 80-tel levinud Zil-164A varuosakabiin.Sellel ei avane esiaken, lävekarbid on kitsamad ja ilma
luukideta, näidikud teistsugused jne. Esilaternad hilisemad, ei näe varuratta kinnitusi ja palju muid pisidetaile mida piltidelt
raske näha. Teadmata väljalaskeaastat, võib seal olla veel mitmeid erinevusi. Taastamiseks toorik küll, kui õige kabiin leida.
Vasta

(14-10-2024, 09:06 AM)Sidorov Kirjutas:  Masinale on paigaldatud 80-tel levinud Zil-164A varuosakabiin.Sellel ei avane esiaken, lävekarbid on kitsamad ja ilma
luukideta, näidikud teistsugused jne. Esilaternad hilisemad, ei näe varuratta kinnitusi ja palju muid pisidetaile mida piltidelt
raske näha. Teadmata väljalaskeaastat, võib seal olla veel mitmeid erinevusi. Taastamiseks toorik küll, kui õige kabiin leida.
Õige küll. Esimese hooga seda ei pannud tähelegi. Tõtt öelda, ma oma peaaegu 45 aastase elu jooksul polegi ZIS 151 mujalt kui pildi pealt näinud. Millalgi  päris kaheksakümnendate lõpus oli küll juhus, kui Tartu ja Luunja vahel halli kabiiniga ZIS 150 vastu sõitis. No ja ZIL 157 oli omal ajal üsna tavaline, toodeti üllataval kombel lausa üheksakümnendate alguseni. Võimalik siis, et too müüa olev 151 on omal ajal kap. remondi läbinud. Või siis hoopis üle kuudi käinud, et kabiin välja vahetada tuli (ja küllap siis uue kabiiniga tuli ka uus näidikuplokk).

Puruks ja pool pööret tagasi!
Vasta

https://www.facebook.com/marketplace/ite...563513816/

Piltide põhjal üpris viisakas GAZ 53 tuletõrjeauto müügile pandud.
Vasta

Mitte lihtsalt ei leidu vaid lausa on sihipäraselt kasutuses:
[Pilt: WhatsApp_Image_2024-12-17_at_9.05.01_AM.jpeg]
Vasta

Elus Multicar on vaatamisväärsus omaette.

Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Vasta

Huvitav kas to multicar vurab originaal tehnikal või mootoriks midagi tänapäevast.
Vasta

Pildilolev Multicar on kuulub minu firmale ja on igapäevases kasutuses Tartu linnas. 
Mootor, kast, sillad - kõik on originaal.
Hüdraulika pool on kaasajastatud ja peale on pandud tänapäevane hüdropump. Puistur on ka täishüdrauliline, ehk et materjali ettevedu toimub ka hüdrojõul. Originaalis neil oli puisturitel ülekanne ratta pealt.
Antud masin on paar aastat tagasi vanarauast päästetud ja hea mitu m2 plekki on asemele keevitatud.
Muuseas uusi varuosasid on talle tänapäevani võimalik netipoest tellida ja on ka üsna mõistliku hinnaga.
Põhimõtteliselt saaks tellida juppidena ka terve uue Multicari, kellel huvi võib vaadata siia.
Vasta

(18-12-2024, 13:58 PM)Andre Kirjutas:  Pildilolev Multicar on kuulub minu firmale ja on igapäevases kasutuses Tartu linnas. 
...

See putukas vääriks omaette teemat siia Cool

Kas me oleme Saue Olerexis sellesama MultiCari juures mõni aasta tagasi juttu puhunud? Või on kuskil veel üks säärane varitsemas Big Grin
Vasta

Kuidas saab NL aegse dokumendiga, vanarauda minekust päästetud multicar kalluri legaalseks? Leidsin loomakese ammu-ammu kadunud sovhoosi kartulihoidla pimedast taganurgast. Vanarauaga toimetava mehega sulle-mulle ja vedasin ära. Mootor siiski elu sisse ei võta. Proovin VW mootori peale aretada.
Vasta

(18-12-2024, 16:18 PM)v6sa Kirjutas:  
(18-12-2024, 13:58 PM)Andre Kirjutas:  Pildilolev Multicar on kuulub minu firmale ja on igapäevases kasutuses Tartu linnas. 
...

See putukas vääriks omaette teemat siia Cool

Kas me oleme Saue Olerexis sellesama MultiCari juures mõni aasta tagasi juttu puhunud? Või on kuskil veel üks säärane varitsemas Big Grin

Minule teadaolevalt on see masin Tartus olnud vähemalt 15-aastat. Kus ja mis värvi ta enne seda oli, ei oska öelda. Värvikihte oli tal mitmeid, tehasest väljudes oli ilmselt roheline Smile
Vasta

Täna õnnestus sarnast Multicari koos sahaga veel oma loomulikus konditsioonis kohata.

Seisab Viljandimaal ühes varjualuses.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne