Teema on suletud

Vana bussi kere, aga mille kere?

Suurel Reedel hakkas mul mõisate pildistusreisi tehes Abjal silma selline asi:

[Pilt: bussikere.jpg]

Kuju viitab kangesti mingile vanale Ikarusele või LIAZile, kuid nt LIAZ-677 ta kindlasti ei ole. Näib, et millalgi on kere põlenud, millele viitavad roostekahjustused. Kas keegi teab täpset marki ja ehk ka bussi "story"-t?

Vabandan foto kvaliteedi eest (ese asetses täpselt vastu päikest, mis tähendas, et detailide nähtavakstegemisel pidin pildi koledaks keerama).

Soovijaile asukoht U2U (kuigi Abjalt lahtiste silmadega läbisõitjale ei saa see mitte silma jääda Wink ).

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel

Luukide kuju,katuseääre, akende asetsuse ja rattakoobaste järgi võib öelda,et tegu on GAZ-53 baasil KUBAN-ga.

Igal korralikul maamehel peab olema vähemalt üks Moskvitš.

eno1 Kirjutas:Luukide kuju,katuseääre, akende asetsuse ja rattakoobaste järgi võib öelda,et tegu on GAZ-53 baasil KUBAN-ga.

Kas siis selliseid "pikki" Kubane ka olemas oli? Mina mäletan "lühikesi", 52 baasil tehtuid... kardan, et pikka polegi üldse näinud.

Valdo

Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel

Kubani jaoks tõesti pikawõitu buss,järsku mingi TA mudel?Sõber TAR teaks kindlasti .

Kindlapeale KubanSmile

[attachment=22863][attachment=22864]

Vanade traktorite omanikud ja huvilised Facebook`is: https://www.facebook.com/groups/vanatraktorid/

Minu kanal YouTube`is: http://www.youtube.com/user/Kolhoos1?feature=mhee

Aga miks see buss mulle seal kohapeal hiiglama pikk tundus? Vaatasin ka algul, et Kuban, aga siis vaatasin et see on Kubani jaoks liialt pikk.

Kubaneid on omal ajal saanud palju näha ja nendega sõita...

Valdo

Täiesti tavaline Kuban G1-A1.

Kui wõrrelda Valdo ja Sillu pilte jätab see edimese pildi buss ikka pikema mulje.Akende arw aga klapib.

Valdo, äkki eksitas Sind see, et bussi kere lösutab vastu maad. Madal asi tundub alati pikem kui sama pikk, aga kõrgem asi. Pane sellele kerele rattad alla ja see ei tundugi enam nii meeletult pikk.

Esiots 99,9% Kuban

Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.

koguja Kirjutas:Valdo, äkki eksitas Sind see, et bussi kere lösutab vastu maad.

Just nimelt. Võrdlesin pilte ja see on 100% Kuban. Teema lukus.

Valdo

Teema on suletud

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne